WWE 2K22 ontwikkelaar opmerkingen over bezorgdheid over geen updates

Afbeelding tegoed: 2K

De WWE Het universum kreeg een schokkende aankondiging in zomerslam Toen het werd onthuld WWE 2K22 Het wordt pas in maart 2022 uitgebracht. Verder heeft 2K na SummerSlam onthuld dat er tot januari geen informatie over de game meer zal worden vrijgegeven.

Deze weetjes veroorzaakten grote bezorgdheid in de WWE-gaminggemeenschap en fans hebben sindsdien hun ongenoegen geuit over de aankondigingen.

Vanmorgen ging Patrick Gilmore, ontwikkelaar van WWE 2K/Visual Concepts, naar sociale media om de zorgen van de franchise weg te nemen en de inspanningen die zullen worden geleverd om fans tussen nu en januari op de hoogte te houden:

“Ik heb enige zorgen gehoord over de stilte in WWE2K22 die doorgaat in januari. De uitdaging is dat het maken van updates zoals de #SummerSlam-trailer ontwikkelingsondersteuning vereist, en we proberen ons volledig te concentreren op het maken van de best mogelijke game voor jou. Onze marketing en community-teams ondersteunen onze ontwikkelingsfocus 1000% Geen beloftes, maar we hebben het over manieren om meer over onze voortgang te delen om jullie allemaal op de hoogte te houden, zodat je niet tot volgend jaar hoeft te wachten om meer te weten te komen,” Patrick Gilmore zei in een reeks tweets.

WWE 2K22 staat momenteel gepland voor een release in maart 2022, midden in het WrestleMania-seizoen.

Lees verder: WWE 2K22: 85% van de in-game spelers nam deel aan gezichtsscanning

Wat vind je van de vertraging in WWE 2K22? Kijk je nog steeds uit naar de wedstrijd wanneer deze in maart uitkomt? Laat ons uw mening weten door in de opmerkingen hieronder te verschijnen.

READ  Valheim-spelers creĆ«ren de meest gehate slachting van monsters

Written By
More from Aubrey Mason

PM In Ayodhya Tomorrow, A Look At Plan For Grand Ram Temple Ceremony

Ayodhya Ram Temple: PM Modi en vier andere personen zullen op het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *