Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized 2.5 beschikbaar om te downloaden

Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized 2.5 beschikbaar om te downloaden
Mortal Kombat Classic Fire-logo

Mortal Kombat-fans, hier is iets voor jullie vandaag. Styx KazikluBey heeft een gloednieuwe versie uitgebracht van de gratis MK Mugen-game, Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized.

Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized is een van de beste Mortal Kombat Mugen-games. Zoals met de meeste MK Mugen-spellen, heeft het een enorme selectie. Spelers kunnen vechters vinden uit bijna alle Mortal Kombat-spellen. Niet alleen dat, je kunt ook 2D-versies vinden van de jagers die in sommige 3D Mortal Kombat-spellen zijn verschenen. Reiko, Tanya en Jarek (van Mortal Kombat 4) zijn bijvoorbeeld speelbaar. Bovendien kun je spelen zoals alle klassieke bazen, inclusief Shao Kahn.

Versie 2.5 brengt veel nieuwe personages en podia. En zoals gewoonlijk hebben alle nieuw geïntroduceerde personages hun eigen laatste zetten.

Je kunt Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized 2.5 downloaden van hier. Hieronder vindt u ook twee video’s die deze nieuwe versie in actie laten zien.

Plezier hebben!

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computergames en ondersteunt de mod- en indiegemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een solide speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  Win een digitale download van Stone Temple Pilots TINY MUSIC!

Mortal Kombat Mortal Kombat 2 Mortal Kombat 3 Mortal Kombat 4 Ultimate Mortal Kombat 3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *