Mortal Shell gaat echt helemaal uit voor Halloween

Mortal Shell, de Dark Souls of Souls-achtige games, heeft zojuist zijn eerste inhoudsupdate ontvangen en het is niet verwonderlijk dat het een Halloween-thema heeft. Alles in Mortal Shell heeft eigenlijk een Halloween-thema. Maar deze update maakt de actie-RPG nog Halloween-achtiger met een nieuwe mini-quest, een nieuwe alternatieve soundtrack voor baasgevechten en een krachtige nieuwe fotomodus.

Je kunt de nieuwe zoektocht starten door een bezoek te brengen aan Gorf, de enorme pratende pad die in Fallgrim woont, vlakbij de ingang van de Eternal Narthex. Als je zijn taak voltooit, beloont Gorf je met tien flitsende nieuwe skins om op je schelpen te gebruiken – je kunt ze in actie zien in de trailer hieronder. Solomon krijgt bijvoorbeeld wat door Dracula geïnspireerde oorlogsverf, terwijl Eredrim een ​​onstuimige nieuwe, geel bijgesneden pantserset krijgt.

Je kunt deze zowel aan vrienden als vijanden laten zien dankzij de nieuwe fotomodus van Mortal Shell, waarmee je de actie kunt pauzeren en de perfecte hoek kunt vinden, en vervolgens licht- en filtereffecten kunt toevoegen om je scène echt te laten opvallen. Je kunt zelfs de snelheid van het spel pauzeren of versnellen, dus als je de actie niet op het exacte moment opvangt, kun je een paar frames vooruit gaan en naar wens aanpassen.

Hier is de Rotten Autumn-trailer:

Als je de sfeer een beetje wilt veranderen, is er nu een nieuwe alternatieve soundtrack die de vechtmuziek van de baas vervangt door tracks van de Griekse black metalband Rotting Christ. Als er een band is die beter past bij het thema en de esthetiek van Mortal Shell, zijn we ons daar niet van bewust.

READ  Fallout 76 voegt rolstoelen toe op verzoek van een gehandicapte speler

De Epic Games Store heeft momenteel een Halloween-uitverkoop, dus als je Mortal Shell nog niet hebt gezien, kun je het ophalen voor 20% van de normale prijs tussen nu en 5 november. Er zijn er nog veel meer spellen zoals Dark Souls ook daarbuiten, als je die zeer specifieke From Software-achtige jeuk wilt krabben.

Written By
More from Max Mcgee
Sun Haven is Stardew Valley, maar met D&D
De Stardew Valley-achtige wereld wordt steeds krachtiger, en hoewel ik bitter ben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *