Koop een Pixel 4a voor slechts $ 216 met het nieuwe abonnementsprogramma van Google Fi

Google Fi heeft zojuist een telefoonabonnement dat is eigenlijk best een mooie deal. Voor $ 15 per maand gedurende twee jaar kun je een Pixel 4a krijgen plus een plan voor apparaatbescherming. Dat komt neer op slechts $ 10 meer dan de huidige ontgrendelde verkoopprijs, plus het voordeel van diefstal en bescherming tegen onopzettelijke schade. Over twee jaar is uw telefoon afbetaald en de uwe om te houden, maar u kunt ook dat maandelijkse bedrag blijven betalen om te upgraden naar een nieuw apparaat. Maar er is ook een even beter deal beschikbaar. Als verzekering u niets kan schelen, is het abonnement $ 9 per maand – dat is slechts $ 216 over de twee jaar die nodig zijn en manier minder dan $ 350 vooraf en ontgrendelde prijs.

Er zijn enkele kanttekeningen, zoals je een Fi-abonnee moet zijn die binnen de komende 30 dagen wordt geactiveerd om van de deal te profiteren, hebben verzekeringsclaims een eigen risico en als je je plan annuleert, ben je aan de haak voor het resterende saldo. Maar voor mensen die al op Fi zijn geabonneerd, is dit vrij goedkoop en in wezen “op contractbasis”, compleet met een upgradeplan voor twee jaar. Maar als je echt gaat zitten om de wiskunde te doen, is het een goed idee als je een abonnee bent.

De Pixel 4a is een echt, heel goede telefoon, vooral gezien de toch al lage prijs van $ 350. Voor deze prijs denk ik dat het een is schreeuwen deal, en iedereen op Google Fi die binnenkort wil upgraden, moet dit serieus overwegen. Het is echter niet duidelijk of er uiteindelijk andere telefoons aan dit maandelijkse abonnement zullen worden toegevoegd, dus het is misschien de moeite waard om even te wachten als je de Pixel 4a 5G of Pixel 5 in de gaten hebt gehouden.

READ  Steam Deck onthult nieuwe gameplay-beelden van meerdere games
Written By
More from Lesley Curry
Het is niet verwonderlijk dat Twitter bevestigt dat Spaces naar desktopwebbrowsers komt
De afgelopen maanden heeft Twitter hard gewerkt om de Clubhouse-achtige voicechatroom-functie, Spaces,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories