Multimedia IK biedt Syntronik Memory-V Plug-In Gratis download Begin Valentijnsdag Weekend «American Songwriter

Synth-fans opgelet! IK Multimedia voelt liefde dit Valentijnsweekend en biedt hun Memory-V-tool gratis aan Syntronik aan.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar website En de Abonnement Naar onze nieuwsbrief tussen 12 en 26 februari 2021, en zij sturen u de plug-in gratis toe. Het is een leuk cadeau, wordt meestal verkocht voor $ 49,99 en is beschikbaar voor Mac- en pc-gebruikers. U moet Syntronik, versie 1.2 of hoger hebben om de volledige functionaliteit te krijgen.

Syntronik Memory-V is IK-software op de Memorymoog 18 klassieke monsteroscillator. Het beschikt over meer dan 5 GB aan samples met 146 presets en meer dan 6000 samples.

Multimedia-geheugen IK V voor Syntronik

Memory-V, gemaakt van 1981 tot 1985 en oorspronkelijk gebruikt door new wave-pioniers, experimentele artiesten en popartiesten, wordt vaak omschreven als zes Minimoogs in een enkele eenheid. Volgens IK: “ Het palet is ronduit indrukwekkend, omdat het een grote verscheidenheid aan geluiden kan reproduceren, waaronder strijkers, koperblazers, pads, fluiten en meer percussiegeluiden.

Hier is meer informatie over Memory-V voor Syntronik als je nieuwsgierigheid wekt: https://www.ikmultimedia.com/products/synmemoryv/

READ  Met mobiele Android-controllers kunt u het meeste uit uw Microsoft Xbox Game Pass halen!
Written By
More from Eda Greene
Praktische Hall-tickets voor het jaar 2021 uitgebracht door AP Inter, download hier
New Delhi: De Andhra Pradesh Board of Middle Education (BIEAP) heeft een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *