Telegram-update brengt semi-transparante modus naar Android, telefoonnummers en een nieuwe downloadmanager

Telegram heeft een nieuwe update die enkele handige functies toevoegt aan de populaire chat-app. Android-autoriteitsrapporten Dat de app nu een opnieuw ontworpen interface voor Android krijgt, een nieuwe downloadmanager, telefoonlinks en meer.

De nieuwe Telegram-update brengt een aantal zeer handige functies: een daarvan zijn telefoonnummers

De update is aangekondigd op Telegram-blogpost. Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe update is de nieuwe functie voor het koppelen van telefoonnummers. Vóór deze update kun je een Telegram-gebruikersnaam maken en je t.me/gebruikersnaam-link met andere mensen delen, zodat ze je in de app kunnen vinden zonder je telefoonnummer. Deze gebruikersnamen zijn echter openbaar en mensen kunnen u vinden in een algemene zoekopdracht.

Met deze nieuwe update biedt Telegram de mogelijkheid om een ​​directe t.me-link met je telefoonnummer te delen die direct een gesprek met je opent. Het formaat van deze links is t.me/phone, je moet je volledige nummer in internationaal formaat gebruiken, met je landcode en + teken ervoor.

Over het algemeen zorgen deze links ervoor dat u door niemand kunt worden doorzocht, terwijl uw vrienden u toch gemakkelijker kunnen vinden op uw telefoonnummer. Houd er rekening mee dat om dit te laten werken, je je privacy-instellingen moet aanpassen, zodat anderen je in de app kunnen vinden op je telefoonnummer.

De update brengt ook een nieuwe downloadmanager

Met deze nieuwe update verschijnt er bij het downloaden van bestanden een nieuw pictogram in de zoekbalk. U kunt erop klikken of naar het tabblad Downloads gaan in de zoekopdracht, waar u downloads kunt bekijken, pauzeren, hervatten of prioriteit geven. Bovendien kunt u het gebruiken bij het verzenden van meerdere foto’s om een ​​voorbeeld van het album te zien, de foto’s opnieuw te rangschikken of enkele te verwijderen voordat u ze verzendt.

READ  Cowboys QB Dak Prescott verpletterde opnieuw het muggenzifterij van haters van zijn spel

maar dat is niet alles. Telegram voor Android kreeg een nieuwe look met een nieuw transparantie-effect. Het bedrijf noemt het een semi-transparante interface voor Android. Sterker nog, het is een verschijning die te zien is in de nachtmodus. Met deze nieuwe look zijn panelen en headers subtiel transparant, waardoor chatachtergronden, stickers en mediabestanden beter zichtbaar zijn. Een ander nieuw ding dat naar de Android-app komt, is een verbeterd inlogscherm dat nu vloeiendere animaties zal hebben.

Ondersteuning voor live-uitzendingen komt ook naar Telegram

Daarnaast biedt de update ondersteuning voor livestreaming met andere apps. Tot nu toe ondersteunen Telegram-groepen en -kanalen live video-uitzendingen met onbeperkte kijkers. U kunt nu echter streamen vanuit streamingtools zoals OBS Studio en XSplit Broadcaster, die gemakkelijk overlays en lay-outs voor meerdere schermen toevoegen. Op deze manier kan elke Telegram-zender naadloos worden omgezet in een professionele tv-zender. En last but not least, deze Telegram-update geeft een nieuwe look aan t.me-linkpagina’s. Hier kan iedereen een voorbeeld van volledige openbare profielen, berichten of kanalen in hun browser bekijken. Webvoorbeelden krijgen nu een nieuw uiterlijk met chatachtergronden en ontwerpelementen van de Telegram-webclient.

De vorige grote Telegram-update was in december

In december 2021, Telegram kreeg weer een grote update die Telegram-reacties opleverde om met emoji’s te chatten, een zeer nuttige en leuke functie om te gebruiken in chat-apps, evenals berichtvertalingen.

Bovendien bracht de update destijds spoilerwaarschuwingen die je konden helpen wat tekst achter een wazig uiterlijk te verbergen. Als je ervoor kiest om de spoilerwaarschuwing te negeren, kun je natuurlijk op het bericht klikken en het toch bekijken zoals op andere populaire platforms zoals Reddit.

READ  Pazu Netflix Video Downloader Review - Download Netflix-video naar MP4 op Mac en Windows

Written By
More from Eda Greene
Download SBI Home Loan Interest Certificate Online: een stapsgewijze handleiding
Nieuw-Delhi: Klanten van de State Bank of India (SBI) kunnen nu een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *