MultiVersus, de gratis crossover-game van WB, wordt gelanceerd in open bèta

MultiVersusWarner Bros., een gratis vechtspel. Games, met personages uit veel van de WB-universums, zijn dinsdag gelanceerd in open bèta in Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. De game is beschikbaar op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc, en heeft cross- en cross-progressie op alle platforms.

MultiVersus is een 2D-spel vol moed waarbij het je doel is om je tegenstanders te beschadigen en ze van het scherm te slaan. Maximaal vier spelers kunnen tegelijkertijd spelen, ook in free-for-all-wedstrijden en één-op-één teamgevechten. Als je hebt gespeeld Super Smash Bros.dan de algemene chaos van gevechten Het moet vertrouwd aanvoelen. U kunt een idee krijgen van hoe het allemaal werkt Deze gameplay-trailer.

maar ook vergelijkbaar met smash broeders, Een deel van het plezier MultiVersus Het is de kans om personages uit verschillende fantasiewerelden tegen elkaar uit te spelen. Heb je je ooit afgevraagd wie een gevecht tussen Bugs Bunny, Batman, Arya Stark en… LeBron James? MultiVersus Hiermee kunt u deze score vereffenen. Je kunt controleren De volledige lijst staat hierWB Games blijft nieuwe personages toevoegen “In de komende maanden.” (Twee bevestigde extra’s zijn Rick en Morty van) Rick en Morty.)

hoe dan ook MultiVersus Het zal gratis zijn om te spelen wanneer het officieel wordt gelanceerd, je kunt een in-game valuta genaamd gleamium kopen om te gebruiken voor zaken als nieuwe personages en beschimpingen. WB Games verkoopt ook drie niveaus van Oprichterspakketten Die wordt geleverd met grotere hoeveelheden personagetickets, glimmium en andere digitale beloningen.

Technisch gezien ging de open bèta live om 12.00 uur ET, maar er waren enkele problemen – toen ik dit artikel voor de eerste keer schreef, kwam ik helemaal niet verder dan het titelscherm – en de ontwikkelaars moesten in het spel komen in onderhoudsmodus. Om ongeveer 14.30 uur ET, MultiVersus De manager zei dat Servers up En dat het team “spelers in de loop van de tijd roteert”, dus als je niet in staat bent om in het spel te komen, kun je dat binnenkort doen. (Ik heb de tutorial en het spel zonder problemen kunnen voltooien tijdens het schrijven van deze update.)

READ  Nvidia's RTX 3080 Ti voor laptops is er bijna

Als je wilt uitchecken MultiVersusje kunt het downloaden voor Speel stationEn de X-BoxEn de stoom-.

Update 26 juli 17:26 ET: De MultiVersus Het team voegt spelers terug op een roterende basis.

Written By
More from Aubrey Mason
Binnenkort weet iedereen met wie je foto’s en video’s deelt dat je een Pixel hebt
IMG is de meest voorkomende bestandsnaam voor afbeeldingen die uit camera’s komen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *