MultiVersus is nu verwijderd uit de PS5- en PS4-winkels

MultiVersus is nu verwijderd uit de PS5- en PS4-winkels

MultiVersus kan niet meer worden gedownload voor nieuwe spelers en is tijdelijk verwijderd uit digitale winkels zoals de PlayStation Store. De verhuizing kan als een verrassing komen voor degenen die hem thuis volgen, aangezien het vorige week een ongrijpbaar detail was. Open de bèta-update.

We wisten dat de gratis te spelen titel in juni offline zou zijn, wat enige opschudding veroorzaakte bij early adopters en de meest toegewijde fans van de titel. Natuurlijk zal hardcore de game maanden geleden hebben geïnstalleerd, maar alles bij elkaar genomen is het een ongebruikelijk geval.

Online spelen zal nog steeds beschikbaar zijn voor spelers die de game momenteel hebben geïnstalleerd tot de gespecificeerde datum van 25 juni, maar de hele situatie lijkt een nachtmerrie te zijn voor de ontwikkelaar, Player First Games, om te navigeren. Het valt nog te bezien of gamers na zo’n lange tijd terug willen keren, met 1.0 die naar verwachting begin 2024 wordt gelanceerd.

Wat vind je van de hele MultiVersus-situatie? Ben je nog steeds een echte believer of heeft deze trein het station al verlaten? Open een heel blik wormen in de opmerkingen hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *