Thiruvananthapuram gaat in Triple Lockdown vanaf 6 juli voor een week

De afsluiting zou op 6 juli om 06.00 uur worden ingevoerd en zou een week in Thiruvananthapuram duren

Thiruvananthapuram:

De regering van Kerala heeft zondag besloten driemaal de limieten van de Thiruvananthapuram-onderneming op te leggen na een piek in coronavirusgevallen.

De afsluiting zou op 6 juli om 6.00 uur worden ingevoerd en zou een week duren.

“Triple lockdown zal worden geïmplementeerd in de limiet van het stadsbedrijf voor een week vanaf morgen. Mensen moeten zich niet wagen. We hebben strikte beperkingen nodig om de verspreiding van het virus te beperken. Tijdens triple lockdown zullen er meer beperkingen zijn. Alleen noodzakelijke diensten zullen worden toegestaan, “zei minister van Toerisme Kadakampally Surendran.

De aankondiging komt uren nadat de minister zei dat het district “ op een actieve vulkaan ” zat met een toenemend aantal COVID-19-gevallen en er was geen garantie dat er geen gemeenschapsverspreiding zou zijn.

K Surendran, die ook de leiding heeft over het district, zei dat de rechtbanken gesloten zouden blijven.

“Er zal geen openbaar vervoer zijn. Alleen de medische, andere essentiële winkels en ziekenhuizen zullen functioneren. Mensen kunnen met een juist recept naar de medische winkel gaan”, zei hij.

Het kabinet van de minister waarschuwde voor actie tegen degenen die onnodig eropuit trekken.

De Kerala University heeft de annulering van alle examens verklaard met het oog op de afsluiting.

Eerder op de dag vertelde de minister verslaggevers dat de deelstaatregering heeft besloten meer antigeentesten uit te voeren in het district om de verspreiding van het virus te controleren.

Hij zei dat de beperkingen die van kracht zijn in de insluitingszones worden aangescherpt en dat jongens die voedsel bezorgen worden getest.

READ  Februari PlayStation Plus Games: Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light, Mafia: Definitive Edition - PlayStation.

Ondertussen vertelde de chef van de staatspolitie, Loknath Behera, aan de media dat alle wegen die naar de stad leiden, zouden worden afgesloten en dat alleen essentiële diensten mogen worden toegepast.

“In de stad is geen voertuigverkeer toegestaan. Binnen de bedrijfslimiet zijn alleen medische winkels en essentiële winkels zoals voorlopige winkels toegestaan. De rest van de vestigingen wordt gesloten. Het staatssecretariaat en andere regeringskantoren blijven gesloten”, aldus de heer. Behera werd geciteerd in een release.

Kerala op zondag rapporteerde de op één na hoogste stijging van één dag met 225 gevallen van COVID-19, waaronder zeven jawans van een legereenheid in de staat, wat het totaal op 5429 brengt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *