MultiVersus open publieke bèta wordt gelanceerd op 26 juli, hier is hoe te downloaden

MultiVersus open publieke bèta wordt gelanceerd op 26 juli, hier is hoe te downloaden

Het is bijna tijd voor Shaggy om de ring in te gaan met mensen als Batman en Superman. MultiVersus, het vechtspel met een groep karakters die kenmerkend is voor Warner Bros. , begint dinsdag met de openbare open bèta en stelt het open voor het grote publiek om hun tenen in het buitenaardse vechtspel te dompelen.

MultiVersus Het is een gratis te spelen titel van Warner Bros. Games en ontwikkelaar Player First Games. Spel begonnen Nu vroege toegang En hij probeert zich te onderscheiden van andere populaire vechtseries, zoals Super Smash Bros. , door een teamgebaseerd 2v2-formaat aan te bieden. De game zal ook veel platforms verenigen met volledige cross-play en cross-advance-compatibiliteit voor verschillende consoles.

Hoe meld ik me aan voor MultiVersus open beta?

De MultiVersus De open bèta begint op 26 juli om 12.00 uur EST. MultiVersus Het maakt gebruik van een gratis te spelen model. Als zodanig is de open bèta-download gratis met optionele in-game aankopen. Het zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X. Ontwikkelaars bevestigd De open bèta biedt ondersteuning voor cross-play en progressie op alle platforms.

Wat is inbegrepen in? MultiVersus open beta?

De open bèta wordt gelanceerd met 2v2 teamgebaseerde coöp, 1v1 wedstrijden, 4 spelers free-for-all, 1-4 spelers lokale wedstrijden, AI vs. co-op wedstrijden, aangepaste online lobby’s en met oefenmethoden. Wat betreft jagers, hier is de volledige lijst met personages die bij hen passen:

  • Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn (DC)
  • Shaggy en Velma (Scooby-Doo)
  • Bugs Bunny en de Tasmaanse duivel aka Taz (Looney Tunes)
  • Arya Stark (Game of Thrones)
  • Jake de hond en de kunst van de mensTijd voor avontuur)
  • steven universum en garnett (steven universum)
  • Tom en Jerry (Tom en Jerry)
  • ijzeren reus (ijzeren jianR)
  • Reindog, een nieuw wezen gemaakt voor dit spel
READ  Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge voor Switch is bijgewerkt

Harley Quinn, Shaggy, Jake the Dog en Taz zijn momenteel beschikbaar als onderdeel van de Early Access preview-rotatie. Wanneer de open bèta begint, worden Superman, Finn the Human, Garnet en Reindog echter onmiddellijk ontgrendeld als onderdeel van een bijgewerkte draai. De rest van de niet-preview-personages kunnen worden ontgrendeld via gameplay.

Hoe lang duurt de bèta?

De ontwikkelaars hebben momenteel geen einddatum voor de open bèta, maar het team beloofde dat ze de game de komende maanden zullen blijven updaten met nieuwe personages, kaarten en seizoenscontent. Tijdens San Diego Comic-Con hebben de ontwikkelaars Aangekondigd dat LeBron James Van Space Jam: een nieuwe erfenis Rick Sanchez en Morty Smith uit Rick en Morty Hij zal zich bij de lijst van strijders voegen.

Als je meer informatie wilt over de open proefperiode, kun je Player First bekijken. Games Veelgestelde vragen erover.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *