MultiVersus Seizoen 1 release datum vertraagd, zegt WB Games

MultiVersusWarner Bros., vechtspel. Die een gratis en open proefversie bevat Het begon vorige weekWoensdagavond zei het officiële Twitter-account van de game dat het eerste seizoen van de inhoud zal worden uitgesteld tot een onbepaalde latere datum.

De vertraging omvat ook de vrijlating van Morty Rick en Morty, een speelbaar personage dat oorspronkelijk was aangekondigd voor release op 9 augustus, seizoen 1 zou op dezelfde dag beginnen. (Rick zou tijdens seizoen 1 ook op een niet-gespecificeerde latere datum aan het spel deelnemen.)

“We weten dat dit voor sommigen teleurstellend kan zijn en we willen onze community verzekeren dat we ons inzetten om nieuwe en opwindende inhoud te bieden waar spelers van zullen genieten”, Player First Games Hij zei op Twitter.

MultiVersusDe vroege toegang/proefperiode zou tot 9 augustus lopen. Het werd gelanceerd op 26 juli met: Vier personages gratis ontgrendeld – Superman, Finn (van Tijd voor avontuur), agaat (van steven universum), en Reindog, een geheel nieuw personage dat uniek is voor het spel.

Dertien andere personagesVan Wonder Woman tot Bugs Bunny en LeBron James Space Jam: een nieuwe erfenisOntgrendelbaar door uitdagingen te voltooien of te gebruiken MultiVersus’ In-game of met een premium valuta, elk is ongeveer $ 7 waard.

MultiVersusDe open bèta is momenteel beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X, met ondersteuning voor cross-play en progressie op alle platforms.

READ  Premier Narendra Modi zegt dat "India 20 miljard dollar heeft gekregen tijdens de lockdown" in zijn investeringspitch naar de VS.
More from Madison Garrett
Steam-bèta suggereert dat je niet veel langer terug kunt naar oude gameversies
De optie om een ​​game te downgraden is al een tijdje een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *