Er komt een nieuwe Xbox Game Pass-gadget naar Windows 11 – dit is wat het te bieden heeft

Microsoft introduceert een nieuwe Xbox Game Pass voor pc op Windows 11. Zoals Microsoft in een bestand uitlegt Blogpost (Opent in een nieuw tabblad)Deze tool toont de nieuwste games die naar Game Pass komen en titels die binnenkort worden uitgebracht. De tool brengt je vervolgens naar de Xbox-app op je pc waar je games kunt installeren, recensies kunt bekijken en natuurlijk de games kunt spelen die je hebt geselecteerd.

Game Pass-apps op pc en mobiel doen deze informatie momenteel goed. In die zin lijkt een Windows 11-hulpprogramma misschien overbodig. Maar als je vaak widgets gebruikt (we zijn er zeker van dat die mensen er zijn), zou het hebben van een speciale PC Game Pass-widget om de Xbox-app te spelen een geweldige toevoeging zijn.

Microsoft zegt dat het het ook gemakkelijker zal maken om in te loggen op je profiel en terug te gaan naar je recent gespeelde games. Persoonlijke aanbevelingen zijn ook in de maak.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de Xbox Game Pass-widget. (Afbeelding tegoed: Microsoft)

Als je een Windows Insider bent, kun je nu de PC Game Pass-tool bekijken. Open het gereedschapspaneel door in de linkerhoek van de taakbalk te klikken of op Win + W te drukken. Klik vervolgens op het “plus”-pictogram naast uw gebruikersprofiel en klik op het “plus”-pictogram naast Game Pass. Sluit het venster Widgets-instellingen en de Game Pass-widget verschijnt in uw widgets.

READ  Ontdek de geheimen van de vierde dimensie met Doctor Atominos op Xbox إكس
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft Exec Talks beperkt de compatibiliteit met de terugkeer van Xbox
Hoewel de PlayStation aanzienlijke exclusieve voordelen heeft, zijn de grootste verkoopargumenten van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *