Muziek downloaden en nog 2 functies

Spotify rolt een update uit voor de desktop- en browserversie. Vanaf nu kun je muziek downloaden via de computer om offline te luisteren en wordt het maken van afspeellijsten een stuk eenvoudiger.

Lees verder na de aankondiging.

Grote update van Spotify-desktop

De update wordt onmiddellijk in fasen uitgerold. Het kan dus enkele dagen duren voordat u de nieuwe versie ontvangt. De update is alleen beschikbaar voor pc-versies van Spotify (voor beide ramen wanneer macOS​ De Android-versie van Spotify is niet bijgewerkt.

1. Nieuw ontwerp

Het eerste dat opvalt, is het nieuwe ontwerp. De desktopversie van Spotify heeft een nieuw design gekregen dat meer aansluit bij de Android-versie van de muziekdienst. Het startscherm benadrukt uw favoriete albums, afspeellijsten en podcasts.

Ook Ontdekking Het speelt een centrale rol. Spotify probeert actief muziek aan te bevelen die u mogelijk interessant vindt op het startscherm. Vanaf nu vind je ook Podcast-aanbevelingen op je startscherm.

2. Download muziek

Bovendien is het nu mogelijk om muziek te downloaden. Dit is erg handig, omdat u hiermee ook offline naar uw favoriete albums, afspeellijsten, podcasts en liedjes kunt luisteren. De smartphoneversies van Spotify kunnen al geruime tijd muziek downloaden.

U kunt nummers downloaden door op de pijl omlaag te drukken. U kunt ook volledige albums en afspeellijsten in één keer downloaden.

3. Betere afspeellijsten

Ook cool: het maken van afspeellijsten is nu veel handiger. Bij het kiezen van muziek kun je bijvoorbeeld via de zoekbalk naar liedjes en albums zoeken en deze direct toevoegen.

Het is ook mogelijk om beschrijvingen en foto’s van doe-het-zelf-afspeellijsten te verstrekken. Ben je een geweldig nummer tegengekomen? Vervolgens kunt u het gewoon naar uw afspeellijst slepen om het toe te voegen.

READ  Stedelijke stedentrip! Ontdek de mooiste street art in deze 7 steden

‘De computerversie was te laat’

Spotify heeft de grote desktopupdate uitgerold omdat het zegt dat het achterloopt op de mobiele versies. “We vonden dat de desktopversie van Spotify niet dezelfde ervaring bood”, aldus het bedrijf in het persbericht.

Spotify heeft onlangs weer een hifi-abonnement uitgebracht. Hiermee kunt u naar muziek luisteren met Zonder gegevens te verliezen Mijn stem. Dit betekent dat er geen compressie wordt uitgevoerd om de audiobestanden klein te houden. Hierdoor ziet Spotify HiFi er beter uit dan een regulier abonnement.

Ook interessant: Zo test je of Spotify HiFi iets voor jou is (Referentie iPhoned)

More from Madison Garrett

De trend van vandaag: Club House. Ook voor uw zwembad of zwemschool?

Misschien heb je deze nieuwe trend op sociale media gezien: Clubhouse. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *