Spotify-muziek en podcasts downloaden naar mobiel, desktop en internet

Het is gemakkelijk om Spotify als vanzelfsprekend te beschouwen – totdat lage streamingsnelheden of een gebrek aan een internetverbinding u ervan weerhouden naar bepaalde deuntjes te luisteren Of volg je favoriete podcast. Gelukkig is Spotify dat nu Toestaan jij ook Download muziek en podcasts naar uw smartphone of computers, zodat u ook offline kunt blijven luisteren. YElektronische optie Het zal van pas komen als u voorbestemd bent Lange reis door Gebieden met intermitterende mobiele service. Luisteren naar de gedownloade inhoud in plaats van deze vanaf Spotify-servers te streamen, helpt ook om uw maandelijkse datagebruik te verminderen.

U kunt inhoud downloaden in de Spotify-apps voor Android, iOS, Mac en Windows, of van de Spotify-webplayer, maar de downloadprivileges verschillen per accounttype:

 • Premium Spotify-gebruikers kunnen volledige afspeellijsten en podcastafleveringen downloaden.
 • Gratis gebruikers kunnen podcasts downloaden.

Helaas staat Spotify u niet toe om te downloaden Of zelfs specifiek Sporen. YU moet de nummers die u wilt downloaden eerst in de afspeellijst opslaan. Hij zei dat, yU kunt zoveel afspeellijsten en podcasts downloaden als de opslagruimte op uw apparaat toestaat.

De gedownloade inhoud zal Blijven In je Spotify offline-bibliotheek zolang je wilt, maar je moet minstens eenmaal per 30 dagen verbinding maken met de Spotify-server om de status van je account te controleren. Als je dat niet doet, heb je toegang tot de gedownloade nummers Zal eindigen.

Audiocontent downloaden van Spotify

Op het bureaublad (Mac, Windows, Web)

 1. Open de Spotify-desktop-app, Of ga naar open.spotify.com
 2. Log in en zorg ervoor dat uw apparaat verbinding heeft met internet.
 3. Om muziek te downloaden: Open een afspeellijst en wissel van bestand “Downloaden” On.s-knop
 4. Om een ​​podcast te downloaden Klik op de pijl omlaag naast de naam van de aflevering.
 5. Wacht tot de download (s) voltooid zijn. De gedownloade inhoud wordt opgeslagen in uw bibliotheek en er verschijnt een groene pijl.

Als je de downloadoptie nog niet ziet in de desktop-app, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van de app gebruikt die je kunt krijgen. Wacht dan op dit schrijvenSpotify draait nog steeds Eigendom​

Mobiele telefoon (Android en iOS)

 1. Open de Spotify-app en zorg ervoor dat je verbonden bent met wifi of mobiele data (Merkbaar: Dr.Downloaden via mobiele telefoon heeft gevolgen voor uw mobiele abonnement Datalimieten.)
 2. Open een afspeellijst of podcast die u wilt downloaden.
 3. Op Android: Klik op “Downloaden” Schakelaar.
 4. Op iOS: Klik op het pictogram pijl-omlaag.
 5. Bij de gedownloade nummers en podcasts wordt een groen vinkje weergegeven. U hebt toegang tot alle offline inhoud vanuit Bestand “Uw bibliotheek” Tab.
READ  Apple brengt de eerste openbare bèta uit van macOS Big Sur 11.3 en watchOS 7.4
Written By
More from Eda Greene

Call of Duty: Warzone-update leidt tot een recorddag voor downloads op Virgin Media

Vijfde Virgin Media registreerde zijn grootste downloaddag ooit, terwijl spelers zich haastten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *