MW3-spelers zijn verdeeld over de belangrijkste mes-nerf in gerangschikt spel

MW3-spelers zijn verdeeld over de belangrijkste mes-nerf in gerangschikt spel
Johannes Esposito

Knives waren in MW3 in de problemen van het gerangschikte spel terechtgekomen, maar in plaats van ze te verwijderen, kozen de ontwikkelaars ervoor om ze te nerfen.

Zoals bij elke CoD-titel heeft MW3 sinds de lancering in november verschillende kritieken gekregen. Veel van de kritieken waren terecht, zoals de inzetlogica, terwijl andere verdeeldheid zaaiden, zoals de animatie voor het richten van wapens.

In alle eerlijkheid zijn de ontwikkelaars proactief geweest in het matigen van kritiek zodra deze binnenkomt. Implementaties zullen nooit perfect zijn, maar nieuwe patches bieden mogelijke oplossingen, en een verrassende update verwijderde wapengerichte animaties uit kleinere kaartafspeellijsten.

Artikel gaat verder na advertentie

Mesgevechten zijn echter nu meer dan ooit een veelbesproken onderwerp van discussie, met de komst van klassementsspel.

MW3-spelers bespreken mes-nerfs in gerangschikt spel

Rated Play is de competitieve modus van CoD en biedt spelers de mogelijkheid om te spelen met de regelset, kaartenset en reglementen van de Call of Duty League. Een deel van de regels en voorschriften omvat het omkeren van wat de profs in het spel gebruiken, hoewel het mes in MW3 niet van het spel is uitgesloten, zoals in CDL.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze omissie heeft spelers van streek gemaakt omdat het mes op zijn eigen manier controversieel is, vooral vanwege het one-hit kill-karakter en de snelheidsboost die het biedt. In plaats van het volledig uit het klassement te verwijderen, Treyarch koos ervoor om haar one-hit-vaardigheid te verminderenWat betekent dat er nu twee treffers nodig zijn om iemand te doden.

De eerste reacties waren enigszins gemengd, waarbij spelers de manier waarop het werd gedaan prezen Treyarch ondernam snel actie op de veranderingen. Ze hebben het gevoel dat deze nerf een gezond compromis is: ‘Ik hou van verandering.’ Het behoudt die snelle bewegingsoptie, maar iedereen met een snel doelwit kan je nog steeds tussen de slagen door neerhalen, ‘zei een speler.

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen hebben het gevoel dat het mes nu prima in orde is vanwege de extra bewegingssnelheid en op een vergelijkbare manier functioneert als een Counter-Strike-mes.

Ervan uitgaande dat gerangschikt spel CDL weerspiegelt, hadden sommige fans er echter de voorkeur aan gegeven dat de ontwikkelaars het volledig zouden verbieden of deze nerf op elk spelniveau zouden toepassen in plaats van alleen gerangschikt.

Nu het klassement er net aankomt, kun je gerust zeggen dat je meer veranderingen kunt verwachten naarmate de seizoenen vorderen.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *