Voormalig Nintendo-baas Reggie Fils-Aime krijgt een nieuwe baan, en het is compleet anders

Reggie Fils-Aime blijft bezig in zijn leven na Nintendo. Na kondigt zijn pensionering aan bij Nintendo in februari 2019, Son-Loves trad in maart 2020 toe tot de raad van bestuur van GameStop. Hij dan lanceerde in mei een uitstekende podcast. Diezelfde maand trad Fils-Aime toe tot de raad van bestuur van het speelgoed- en spellenbedrijf Draai MeesterNu heeft hij een andere baan: Fils-Aime is toegetreden tot de raad van bestuur van de rederij Brunswick, die de beroemde Sea Ray-boot en de Mercury Marine-motoren maakt.

“Als een zeer gerespecteerde en ervaren leidinggevende, zal Reggie’s ervaring in klantgerichte initiatieven en digitale technologie hem een ​​waardevolle aanvulling maken op onze sterke en ervaren raad van bestuur. We kijken ernaar uit om te profiteren van Reggie’s expertise terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van diepere relaties met onze klanten, ”zei de bestuursvoorzitter van Brunswick, Manuel Fernandez, in een verklaring.

In zijn aankondiging, Merkte Brunswick op dat Fils-Aime gedurende zijn hele carrière ‘merken nieuw leven heeft ingeblazen en verschillende industrieën heeft hervormd’, wat een goed teken is waarom ze hem hebben aangenomen. Fils-Aime werkte 15 jaar bij Nintendo en daarvoor bekleedde hij leidinggevende en leidinggevende functies bij VH1, Pizza Hut en Procter & Gamble.

Brunswick’s overheidsaanvraag bij de aankondiging van de aanwervingsnotities van Fils-Aime dat het nog niet heeft bepaald in welk comité Fils-Aime zitting zal nemen in de raad van bestuur. Het stelt ook dat het salaris van Fils-Aime “consistent zal zijn met het salaris dat wordt geboden aan alle directeuren van Brunswick die geen werknemer zijn”.

READ  China's geheimhouding, misleiding laat COVID-19 zich over de hele wereld verspreiden, zegt Donald Trump

Wat Nintendo tegenwoordig van plan is, is het bedrijf om de 35e verjaardag van Mario te vieren en zich voorbereiden op de lancering van Hyrule Warriors: Age of Calamity zeer binnenkort voor Nintendo Switch. Een verbeterde versie van de Switch wordt volgens geruchten begin 2021 uitgebracht.

More from Madison Garrett
Bekijk Amazon-films en -series gratis met de IMDb TV-app
Eindelijk is de IMDb TV-app gelanceerd. Hiermee kunt u films en series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *