Na jaren van afwijzing is The Legend of Zelda misschien eindelijk een Lego-set

Voor alle Zelda-fans kan ik bevestigen dat er een Zelda-collectie in productie is. Ik weet niet of het de bedoeling is om een ​​geheel nieuw thema te lanceren of dat het slechts eenmalig is, maar er is minstens één set met 1920 stukjes en die zal variëren van $ 200 tot $ 325, misschien $ 250. Het is een 2-in-1 model gebaseerd op de Great Deku Tree. Ter verduidelijking: ik ben geen fan van Zelda en heb nog nooit een van de spellen gespeeld, dus ik weet niet echt veel over wat ik heb gezien, behalve dat de beschrijving van de set die ik kreeg het specifiek Great Deco Tree noemde.

Er waren twee foto’s van de set, omdat ze je genoeg stukjes geven om twee kopieën van de boom te maken. Ter verduidelijking aan de 2-in-1-kant, het lijkt hetzelfde model te zijn dat je kunt patchen om het er anders uit te laten zien. Ik denk niet dat ze het echt hebben gemaakt, dus je kunt beide bomen maken en ze samen weergeven, aangezien er maar één basis is. Een van de bomen was specifiek gelabeld als ontworpen uit de game Breath of the Wild, terwijl de andere afkomstig was van Ocarina of Time. Ik ken geen enkel exemplaar van de boom met een gat onder de takken en roze bloemen. De andere versie had geen opening onder de boom en had in plaats daarvan groene bladeren. Welke boom je ook maakt, verschijnt op een basis met het Zelda-logo erop.

READ  Originele Overwatch-conceptart zou kunnen wijzen op de nieuwe naam van McCree

Voor de miniaturen hebben ze geen nummer of namen vermeld, maar beide foto’s toonden dezelfde drie miniaturen. Ik heb een van hen leren kennen met de naam Link, die korte benen heeft. De andere twee minifiguren herkende ik niet, dus ik moest ze opzoeken en ze lijken op Link en Zelda uit Breath of the Wild omdat ze er zo uitzien in het blauw. Er is ook een lichtblauwe bol bedekt met wit met een doorzichtige standaard.

Written By
More from Aubrey Mason
Pokémon GO Group om een ​​programma voor het verwijzen van vrienden te introduceren
Niantic zal binnenkort een nieuwe functie uitbrengen in Pokemon GO​ Het verwijzingsprogramma...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *