Naar verluidt heeft Xbox Series X een van zijn grootste exclusieve aanbiedingen tot nu toe vergrendeld

Het nieuwe Xbox Series X-rapport heeft PlayStation-fans op de PS4 en PS5, of in ieder geval enkele PlayStation-gamers. Volgens het rapport heeft Microsoft een ander apparaat veiliggesteld dat exclusief is voor de Xbox Series X, en dit zou een van de grootste Xbox-exclusives in jaren kunnen zijn. Volgens het rapport werkt Microsoft samen met FromSoftware – de makers Slechte geestenEn de BijlEn de Bloedgedragen, En meer – in een exclusieve gameplay, of meer specifiek, een sci-fi RPG, zal het zijn eerste publiceren.

Helaas is dat bijna alles wat het rapport onthult, behalve dat de game in pre-productie is, wat aangeeft dat de onthullingen nog ver weg zijn, laat staan ​​de release. Als dit allemaal waar zou zijn en hij volhield, zou dat een grote keuze zijn voor Xbox. Hoewel veel ontwikkelaars spellen beter verkopen dan FromSoftware, hebben niet veel van hen het cijfer als het gaat om kwaliteit en consistentie. Bovendien is de ontwikkelaar niet alleen geliefd in “hardcore” kringen, maar dankzij de PlayStation-kringen Demon-zielen In het verleden en recent Bloedgedragen​

Wat het rapport zelf betreft, het komt op een bepaalde manier Miles Dompier van Windows Central, Degene die dit alles opvolgt door erop te wijzen dat deze informatie alleen is gebaseerd op het gemopper dat hij heeft gehoord, en op dit moment is het moeilijk om te weten of het legitiem is. Met andere woorden, neem het met een korreltje zout.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen – Microsoft of FromSoftware – commentaar gegeven op dit rapport en de speculaties die het heeft opgeworpen, en het is onwaarschijnlijk dat ze zelden commentaar geven op geruchten, rapporten, lekken of iets van allerlei speculatieve en informele . Als dit echter om de een of andere reden het geval is, zullen we het verhaal zeker bijwerken met wat een of beide bieden. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief wat er nieuw is op de Xbox Series X – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  De releasedatum van de Elder Scrolls 6 is zelfs nog verder gemeld

Written By
More from Aubrey Mason

UPSC Civil Services Exam Results 2019 verklaard: Pradeep Singh tops, checklist

Pradeep Singh stond bovenaan het Civil Services-examen van 2019, terwijl Pratibha Verma,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *