Mijn zoon heeft een onvergeeflijke zonde begaan

Vikas Dubey werd gedood bij een ontmoeting door de Uttar Pradesh-politie nadat hij “probeerde te vluchten”

Kanpur (Uttar Pradesh):

‘De regering van Uttar Pradesh heeft het juiste gedaan door actie te ondernemen tegen mijn zoon’, zei een oude en zwakke Ram Kumar Dubey, vader van gangster Vikas Dubey.

De vader zei dat zijn zoon acht politieagenten had vermoord en dat het een onvergeeflijke zonde was.

‘Als hij naar ons had geluisterd, zou zijn leven niet op deze manier zijn geëindigd. Vikas heeft ons op geen enkele manier geholpen. Door hem werd zelfs ons voorouderlijk bezit met de grond gelijk gemaakt. Hij vermoordde ook acht politieagenten, wat een onvergeeflijke zonde is. De administratie heeft het juiste gedaan. Als ze dat niet hadden gedaan, zouden anderen morgen hetzelfde hebben gedaan, ‘vertelde Ram Kumar aan ANI.

‘Het is de taak van de eerste minister om elk individu te beschermen. De politie is daar een verlengstuk van. Hij heeft hen aangevallen, wat niet te vergeven is. Ik zal niet eens deelnemen aan zijn crematie’, voegde hij eraan toe.

Ram Kumar Dubey zei dat zijn enige oproep aan de regering is hem nu toegang tot zijn voorouderlijk eigendom te verlenen.

Vikas Dubey is gecremeerd in Bhairav ​​Ghat in Kanpur. Zijn vrouw, jongste zoon en zwager waren aanwezig en geen ander lid van zijn familie woonde de laatste riten bij.

Vikas Dubey is donderdagochtend door de politie in Ujjain gearresteerd. Hij was de laatste zes dagen op de vlucht en was naar de stad gekomen om gebeden op te zeggen in een tempel, waar hij werd geïdentificeerd door een bewaker.

READ  Je kunt nu je echte huisalarm laten klinken wanneer je Rust-basis wordt bestormd

Hij werd gedood tijdens een ontmoeting door de Uttar Pradesh-politie eerder op de dag nadat hij “probeerde te vluchten”.

De gangster was de belangrijkste verdachte in de ontmoeting die vorige week plaatsvond in het dorp Bikru in het Chaubeypur-gebied van Kanpur, waarbij een groep aanvallers het vuur opende op een politieteam dat hem was gaan arresteren.

Bij de ontmoeting kwamen acht politiemensen om het leven.

Vikas Dubey wist na het incident te ontsnappen. De politie van Uttar Pradesh had een jacht gelanceerd en een premie voor hem opgebracht voor Rs 5 lakh.

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een syndicated feed.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *