Narasimha Jayanti 2022 Afbeeldingen en HD-achtergronden Gratis online downloaden: Wish Happy Narasimha Jayanti met WhatsApp-berichten, citaten en groeten

Narasimha Jayanti 2022 wordt dit jaar op 14 mei gevierd. Elk jaar markeert deze viering de dag dat Heer Vishnu op aarde verscheen in zijn vierde avatar – Heer Narasimha – en een einde maakte aan de heerschappij van de kwaadaardige koning Hiranyakashibu. Er zijn verschillende manieren waarop Narasimha Jayanti wordt gevierd. Toegewijden genieten van verschillende dingen, van het observeren van de Narasimha Jayanti Vratham tot het leiden van de Narasimha Jayanti Puja. Een integraal onderdeel van de Narasimha Jayanti-viering is het delen van Happy Narasimha Jayanti-wensen, Narasimha Jayanti 2022 gefeliciteerd en berichten, Happy Narasimha Jayanti 2022 WhatsApp-stickers en Narasimha Jayanti Facebook-statusstickers met familie en vrienden. Narasimha Jayanti 2022 Datum, Puja Muhurat en Parana Tijd: Leer de betekenis en rituelen van Puja voor het aanbidden van de woeste avatar van Heer Vishnu.

Narasimha Jayanti wordt gevierd in Chaturdashi tithi in de heldere fase van de hindoe-maand Vaishakh. Net als veel andere hindoe├»stische festivals herdenkt deze viering de overwinning van het goede op het kwade. Het vieren van Narasimha Jayanti is belangrijk voor de toegewijden van Heer Vishnu. Volgens de folklore nam Heer Vishnu negen verschillende incarnaties in verschillende yoga’s door de tijd om de aarde te redden van het kwaad. De avatar van Narasimha is de vierde avatar van Heer Vishnu. Er wordt aangenomen dat Lord Narasimha, die als half leeuw en half mens wordt beschouwd, uit een pilaar aan het hof van koning Hiranyakashibu tevoorschijn kwam en de boze koning in stukken scheurde.

Er wordt gezegd dat Heer Hiranyakshabu de zegen had dat niemand in menselijke vorm hem kon doden, waardoor Heer Vishnu gedwongen werd deze half-menselijke, half-dierlijke vorm aan te nemen. Terwijl we ons voorbereiden om Narasimha Jayanti 2022 te vieren, volgen hier enkele Happy Narasimha Jayanti Wishes, Narasimha Jayanti 2022 felicitaties en berichten, Happy Narasimha Jayanti 2022 WhatsApp-stickers en Narasimha Jayanti Facebook-statusstickers die u kunt delen met familie en vrienden.

READ  Hoe Adobe Premiere Pro te downloaden: Alles wat u moet weten

Gelukkige Narasimha Jayanti 2022 Wensen

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Foto’s van Narasimha Jayanti 2022

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Narasimha Jayanti-berichten in het Hindi

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Narasimha Jayanti Groeten in het Hindi

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Narasimha Jayanti HD-achtergronden

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Gelukkige Narasimha Jayanti 2022 HD-beelden

Narasimha Jayanti (bestandsfoto)

Om Narasimha Jayanti 2022 te vieren, zullen mensen zeker kijken naar de Narasimha Jayanti vasten, die vergelijkbaar is met de Ekadashi vasten. We hopen dat deze Narasimha Jayanti, al het kwaad in je leven zal eindigen, en je geluk en voorspoed zal achterlaten. Gelukkig Narasimha Jayanti 2022!

(Bovenstaand verhaal verscheen voor het laatst op 14 mei 2022 om 07:02 IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com.)

Written By
More from Eda Greene
Praktische Hall-tickets voor het jaar 2021 uitgebracht door AP Inter, download hier
New Delhi: De Andhra Pradesh Board of Middle Education (BIEAP) heeft een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *