VOODOO MOONSHINE AANBIEDING GRATIS DOWNLOAD 5 Audio EP EP Unplugged voor jou

Voodoo Moonshine bracht onlangs zijn nieuwe album Down the Barrel uit via Dark Star Records. De band heeft ook een speciale vocale uitvoering van vijf nummers gefilmd die beschikbaar is om te bekijken op YouTube, en nu kunnen fans gratis mp3’s downloaden van deze Unplugged For You vocale uitvoering door lid te worden van Voodoo Moonshine’s e-maillijst, hier. Je kunt de video hieronder bekijken.

Voodoo Moonshine, een “Bluesey Grove rockband”, uit Florida/Georgia, werd in 2003 opgericht in Memphis, Tennessee door gitarist Jeff Lousauer. Het debuutalbum, Decade of Decay, werd uitgebracht in maart 2005 en werd goed ontvangen in heel Europa. Er is een tour geboekt, inclusief shows in Engeland, Ierland en Schotland. Vanwege het succes van het album zijn ze zeven keer verkozen tot “band nummer één” in Engeland en zes keer in Japan. Medio 2005 werd Voodoo Moonshine geïntroduceerd in Dublin, Ierland en werd al snel een van de top drie teams die daar gezocht werden.

Hun debuut kreeg lovende kritieken in vele muziekpublicaties. In 2006 bleef de populariteit van de band stijgen, en rockradio over de hele wereld merkte dit op. Moonshine Voodoo is te horen in Portugal, Griekenland, Canada en natuurlijk thuis in Amerika. Vaak werden gedurende het jaar de nummers van de band gepland voorafgaand aan enkele van de zogenaamde zware hits in de rockmuziek, zoals Bon Jovi, Skid Row, Guns N Roses en Scorpions. Het album Decade of Decay bleef het erg goed doen in 2007, meer dan twee jaar na de release. Aan het einde van het jaar nam de band wat broodnodige en welverdiende vrije tijd. Dit leidde er uiteindelijk toe dat gitarist Jeff Lesauer aan een soloalbum werkte. Jeff bleef gedurende deze tijd muziek schrijven en gaf zijn passie voor spelen nooit op.

READ  NEET-UG 2021-kandidaten kunnen hun OMR-papieren bekijken en downloaden van de NTA-website - Edexlive

Snel vooruit, en plotseling zijn er 12 jaar verstreken. Interessant genoeg hoorde hij Pedro Espada zingen in een YouTube-video en hij vond het erg leuk wat hij hoorde. Hij maakte van de gelegenheid gebruik en reikte naar Pedro om te zien of hij geïnteresseerd zou zijn in het zingen van enkele van zijn liedjes. Aanvankelijk kreeg hij geen warme reactie. Eigenlijk werd hij meestal genegeerd, maar hij wist dat hij de juiste man voor de baan had gevonden, dus zette hij door. Zijn doorzettingsvermogen heeft zijn vruchten afgeworpen en Jeff werd uitgenodigd voor Daytona Beach Bike Week 2018 om te stapelen met Pedro en zijn mede-Rockit Fly-teamgenoten. Onnodig te zeggen dat het goed ging met Pedro, ex-Nova Rex-lid Eddie Cruz en Hector Acevedo die samensmolten om Voodoo Moonshine terug te brengen.

Er wordt veel gesproken over wat de toekomst in petto heeft voor Voodoo Moonshine. Blijf kijken…

Unplugged For You-trackinglijst:

“vergrendeld en geladen”
“Geef het aan mij”
“breng hem”
“Rond en rond”
“Welke weg te gaan”

Voodoo Moonshine-assortiment:

Pedro Espada – zang
Jeff Lassauer – gitaar
Hector Acevedo – bas
Eddie Cruz – drums

Written By
More from Eda Greene
Hiermee kunnen Android 12-gebruikers games spelen tijdens het downloaden
Google heeft het aangekondigd Ondersteunt nieuwe On-the-Fly downloadfunctie voor nieuwe Android 12-games....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *