NBA Playoffs: Tyrese Haliburton van Pacers speelt waarschijnlijk niet in cruciale Game 3 tegen Celtics

NBA Playoffs: Tyrese Haliburton van Pacers speelt waarschijnlijk niet in cruciale Game 3 tegen Celtics

Het is onwaarschijnlijk dat Indiana Pacers-bewaker Tyrese Haliburton zaterdag in Game 3 tegen de Boston Celtics zal spelen. Volgens Adrian Wojnarowski van ESPN.

Haliburton heeft last van pijn in zijn linkerhamstring nadat hij in het derde kwart de tweede wedstrijd van de Eastern Conference-finale heeft verlaten. De Pacers staan ​​momenteel met 2-0 achter in Game 3 vanavond in Gainbridge Fieldhouse (20:30 uur ET, ABC).

De actie waarmee Haliburton uitkwam was niet bijzonder moeilijk, maar hij ervoer eerder in de wedstrijd wat pijn of ongemak. Pacers-coach Rick Carlisle Hij vertelde verslaggevers Na de wedstrijd kreeg Haliburton in de eerste helft last van zijn hamstring en probeerde daar doorheen te spelen.

“Hij kreeg de klus de hele eerste helft geklaard”, zei Carlisle. “Hij kwam naar buiten en gaf alles. Ik heb er niet rechtstreeks met hem over gesproken, dus ik kan geen gedachten lezen, maar het ging niet goed. De coaches besloten dat hij het moest doen.” “Het zou weer aan het werk worden gebracht, en dan werd het geëlimineerd.”

Carlisle voegde eraan toe dat Haliburton ook een borstblessure opliep die optrad tijdens een botsing met Jaylen Brown van Celtics.

De hamstringblessure van Haliburton dateert van januari, toen hij tegen de Celtics een graad 1-blessure opliep nadat hij uitgleed tijdens het rijden naar de basket.

Het was Haliburton die 10 punten scoorde voordat hij de tweede game verliet De uitspraak is al twijfelachtig voor de wedstrijd van zaterdag, maar het lijkt erop dat hij zal missen.

READ  De Taego-kaartupdate van PUBG kan zelfopname en andere functies toevoegen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *