Welke Xbox-controller is voor jou het meest betrouwbaar?

Welke Xbox-controller is voor jou het meest betrouwbaar?

Misschien moeten we hout of zoiets aanraken voordat we dit zeggen, maar in de vele jaren sinds de lancering van de Xbox-serie

Natuurlijk, het is een beetje stoffiger dan vroeger, en zal daardoor waarschijnlijk ook wat luider klinken, maar verder zijn we erg blij met de betrouwbaarheid van deze controllers. Voor mij zit de Xbox One in ieder geval in hetzelfde schuitje – hij werkt nog steeds erg goed (behalve… gering Dodge drive) 11 jaar geleden dat ik hem kocht!

De Xbox 360 was voor veel early adopters natuurlijk een andere zaak – het heeft lang geduurd, maar de rode ring des doods achtervolgt nog steeds onze dromen – maar als je dat wegneemt, lijkt betrouwbaarheid een sterk punt voor ons te zijn geweest . Xbox in het algemeen.

Iedereen heeft hierover een ander verhaal te vertellen, dus we zijn erg benieuwd welke Xbox-controller in jouw ervaring het meest betrouwbaar is geweest. Is het je onlangs gelukt om de rode ring des doods van de Xbox 360 te ontwijken? Misschien is de Series X of Series S jouw favoriet het minste Xbox tot nu toe betrouwbaar? Vertel het ons hieronder!

Welke Xbox-controller is voor jou het meest betrouwbaar? (69 stemmen)

 1. Originele Xbox1%
 2. Xbox 360 (vroeg model)1%
 3. Xbox 360 (nieuwer model)7%
 4. Xbox One9%
 5. Xbox-serie59%
 6. Xbox-serie S13%
 7. Voor mij zijn ze allemaal betrouwbaar geweest!9%

Hoe zit het met de minder betrouwbare? (59 stemmen)

 1. Originele Xbox5%
 2. Xbox 360 (vroeg model)73%
 3. Xbox 360 (nieuwer model)3%
 4. Xbox One7%
 5. Xbox-serie10%
 6. Xbox-serie S2%

READ  Elder Scrolls VI Xbox-exclusiviteit niet gespecificeerd, Bethesda gekocht om te voorkomen dat Sony Starfield overneemt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *