Nee, Cyberpunk 2077 heeft geen 56GB Day One-patch op PS4, PS5

Cyberpunk 2077 is nog maar een week verwijderd van de release en het voelt echt alsof delen van internet bijna imploderen. De hype is zeker reëel, en zoals gewoonlijk het geval is bij de op handen zijnde lancering van iets groots, verliezen veel mensen momenteel hun verstand over wat schijnbaar complete verkeerde informatie is.

Dit is wat er aan de hand is: sommige mensen hebben hun exemplaar van Cyberpunk 2077 vroeg ontvangen. Zo’n persoon sprong naar Reddit om te bewijzen dat ze de game hadden en plaatste een foto van Cyberpunk 2077 die op hun PS5 werd geïnstalleerd. Die afbeelding is inmiddels verwijderd, maar zweeft nog steeds rond op Twitter.

De originele poster beweerde dat ze een kolossale patch voor de PS4-titel aan het downloaden waren, met een gewicht van maar liefst 56 GB. Natuurlijk liepen een aantal sites meteen met dit verhaal omdat het zich verspreidde over sociale media – maar volgens CD Projekt Red’s Fabian Mario Döhla, bestaat zo’n patch niet eens. Tenminste nog niet.

Het lijkt erop dat de 56 GB in kwestie eigenlijk de installatiegrootte is van Cyberpunk 2077 op PS4. CD Projekt Red heeft nog geen officiële verklaring afgelegd over de release van een day one patch.

En dat is het zowat. Het enige andere dat we willen noemen is dat, nogmaals, sommige mensen Cyberpunk 2077 al hebben – en dit zal onvermijdelijk leiden tot lekken voordat de game volgende week wordt gelanceerd. Wees voorzichtig daarbuiten!

Written By
More from Lesley Curry

Acteurs van Grand Theft Auto V herscheppen de scène van “Lamar Roasts Franklin”

Grand Theft Auto VBeschikbaar op twee generaties platform, nu met de release...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *