Immortals Fenyx Rising releasetijden bevestigd – hier is wanneer je kunt spelen

Immortals Fenyx Rising, Ubisofts naamsveranderende hybride van Assassin’s Creed en The Legend of Zelda: Breath of the Wild, wordt eindelijk over een paar uur gelanceerd. Pre -loads zijn nu live, en als je op zoek bent naar precieze releasetijden van Immortals Fenyx Rising, dan heeft Ubisoft ze voorzien. Dus als je er zo snel mogelijk in wilt duiken, kun je het volgende verwachten.

Op Ubisoft Connect, de onlangs omgedoopt pc-client van de uitgever, zal Immortals Fenyx Rising een doorlopende release per regio hebben. In Europa kun je beginnen met spelen op 3 december om 5:00 GMT. In Noord-Amerika wordt de game ontgrendeld op 3 december om 7:00 PST / 10:00 EST. In de Epic Games Store is er een enkele, wereldwijde releasetijd: 3 december om 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT.

Voor onze vrienden op Xbox en PlayStation is het allemaal een stuk minder verwarrend. Op Xbox One, Series S en X, PS4 en PS5 wordt Immortals Fenyx Rising om middernacht ontgrendeld in je lokale tijdzone. Op Switch ontgrendelt Immortals om middernacht PST / 3:00 EST / 8:00 GMT.

Als je twijfelt over het nieuwste van Ubisoft, bekijk dan onze Immortals Fenyx Rising recensie. De korte versie, zoals Iain denkt: “Ubisofts nieuwste open wereld is een constant genot om te ontdekken, ook al worstelt het verhaal soms om zijn humor en zijn thematische doelen te combineren.” (Je moet echter op de link klikken om de score te zien. Ik moet rekeningen betalen.)

En als u op zoek bent naar meer open wereld games, kunt u die link volgen.

READ  Er zijn ten minste twee afzonderlijke games in Silent Hill in ontwikkeling

Written By
More from Max Mcgee

Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

16 oktober 2020 Een ronde van LucasArts-klassiekers voegt zich bij de Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *