Nee, PlayStation Japan doet deze week geen grote aankondigingen

Nee, PlayStation Japan doet deze week geen grote aankondigingen

Sociale media beïnvloeden soms je denken, nietwaar? Eén onschuldig bericht kan genoeg zijn om mensen gek te laten worden en zich onmiddellijk tot extreme speculaties te wenden. Helaas, dit Zojuist Het begint te gebeuren met de nieuwste tweet van PlayStation Japan, die een teaser bevat voor iets dat op 23 november uitkomt.

De tien seconden durende video toont de vier PlayStation-iconen, gevolgd door een ruw getekende kroon. Het gebeurd!

Helaas gebeurt er niets. Of in ieder geval niets dat zorgen zou baren Meest Van de mensen die dit artikel lezen. De kroon is een verwijzing naar de gerespecteerde Japanse band King Gnu, die Ik heb dezelfde teaser geplaatst Op eigen kosten. de puzzel oplossen!

Vermoedelijk is dit dus een soort Japanse samenwerking tussen PlayStation en King Gnu. Het zal waarschijnlijk cool zijn – zoals een van die montage-aankondigingen die PlayStation Japan graag doet – maar het is zeker niet de verrassende PlayStation-showcase die we mensen op de een of andere manier op sociale media hebben zien suggereren.

We veronderstellen dat dit wederom een ​​voorbeeld is van Sony’s veel bekritiseerde stilte die ertoe heeft geleid dat mensen volledig over de schreef zijn gegaan. Laten we hopen dat PlayStation in de relatief nabije toekomst iets te bieden heeft op het gebied van first-party gaming.

READ  'The Longing' is een videogame van transcendente traagheid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *