Nee, u heeft geen Google Store-tegoed van $ 500

Onlangs heeft de Google Store enkele wijzigingen ondergaan, maar de recente wijziging heeft er helaas toe geleid dat mensen denken dat ze $ 500 aan winkeltegoeden tot hun beschikking hebben.

Dit onderwerp nooit De Google Store krijgt een opnieuw ontworpen accountmenu wanneer u op uw profielavatar in de rechterbovenhoek van de pagina klikt. Alles is beter verdeeld, terwijl de menu-items (Bestellingen, Preferred Care, Abonnementen, My Nest Home, Instellingen) vergezeld gaan van moderne Google-iconen.

Onder het bericht dat de Google One-functie aangeeft, staat het totale “Google Store-tegoed”. Als u Google Store-saldo in uw account heeft, wordt het saldo weergegeven als $ 500.

In mijn geval heb ik iets meer dan $ 2, met dat bedrag direct bij de laatste stap van het afrekenproces of bij Instellingen. We hebben dit probleem in totaal voor drie accounts herhaald.

Ondertussen is de Amerikaanse Google Store niet langer Hoogtepunt van de Dag van de Aarde (hoewel Deze deals zijn nog steeds actief tot het einde van de dag) en terug om het Pixel Pass-abonnement aan te bieden. De ‘Made to be help’-displaybibliotheek is ook terug.

Meer op Google Play:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

https://www.youtube.com/watch?v=cJGuF-8COE

READ  Final Fantasy 14-regisseur geeft 'egoïsme' de schuld van het uitstellen van Endwalker-uitbreiding met twee weken • Eurogamer.net
Written By
More from Lesley Curry
Bespaar op Echo, robotstofzuigers, meer
Alle producten die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *