Need for Speed ​​Unbound PS5 vs Xbox Series-vergelijking: welk platform is beter?

Need for Speed ​​Unbound is nu uit voor PS5, Xbox Series X en pc. Als u overweegt welk platform u wilt gebruiken, bekijk dan deze vergelijking.

Need for Speed ​​Unbound is de eerste juiste keuze Exclusief voor de huidige generatie van EA. Ondanks dat het niet beschikbaar is op PS4 en Xbox One, lijkt er geen grote reden te zijn om die consoles over te slaan. Het is helemaal geen visueel veeleisend spel, hoewel het om zakelijke redenen misschien logisch is.

Nu de game een paar dagen uit is, is hier een vergelijkingsvideo die het verschil tussen de platforms lijkt te benadrukken.

Als je Need for Speed ​​Unbound op pc speelt, kun je dit eens bekijken Gids voor beste instellingen. Als je geen pc hebt, zijn hier de specificaties voor Need for Speed ​​Unbound op PS5 en Xbox Series S en X inclusief resolutie en framesnelheid.

Er is bevestigd dat Need for Speed ​​Unbound dynamische 4K-resolutie heeft op Xbox Series X en PS5. De game draait op 1800p tot 2160p op PS5, 2016 gemiddeld tot 2160p op Xbox Series X. En het wordt teruggebracht tot 1440p tot 1080p op Xbox Series S.


De spelprestaties zijn het beste op PS5 met een framesnelheid van 60 fps die consistent blijft. Het lijkt erop dat er wat frames verloren gaan op Xbox Series S en X, wat mogelijk te wijten is aan de hogere gemiddelde resolutie. Als gevolg hiervan wordt de beste ervaring geleverd door de PS5, zij het met een gemiddeld iets lagere resolutie in vergelijking met de Xbox Series X.

READ  Laatste uren van de NBA 2K21-trekking voor PS4 en Xbox One. Kom binnen voordat het te laat is! - Laatste nieuws, Breaking News, Top News Headlines

Als je beide huidige generatie consoles bezit, kun je het beste de game op PS5 kopen, omdat deze daar geweldig zal presteren. De Xbox Series X-versie is over het algemeen redelijk goed, dus pak hem als je de voorkeur geeft aan de console of het ecosysteem.

Need for Speed ​​Unbound is nu beschikbaar voor PS5, Xbox Series X en pc.
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Live Gold maakt de populaire game voor een beperkte tijd gratis
Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *