Xbox Series X Restock: Koop nu bij Walmart

Xbox Series X Restock: Koop nu bij Walmart

tl; DR: Xbox Series X buiten bereik(Opent in een nieuw tabblad) Ik heb net een aanvulling gekregen bij Walmart. Koop er een voor $ 499 vanaf 13 oktober, terwijl de voorraad opraakt.


Als je vorig jaar een van de nieuwere Xbox-modellen of een Playstation 5 probeerde te krijgen, weet je dat het moeilijk te krijgen is. Als onderdeel van de “Rollbacks and More”-uitverkoop heeft Walmart ons gezegend met een Xbox Series X-aanvulling.(Opent in een nieuw tabblad) – Het zal waarschijnlijk niet lang duren.

De Xbox Series S (de goedkopere tegenhanger van de X-serie met de helft van de opslagruimte en geen schijf) is de laatste tijd makkelijk te vinden. Het ging de afgelopen week al in de verkoop via Target en Amazon als onderdeel van hun vroege verkoopevenementen voor de feestdagen.

Zie ook:

7 van de beste kant-en-klare gaming-pc’s: waarom we gek zijn op Corsair, Lenovo, Dell en meer

De Xbox Series X was echter bijna onmogelijk om te spelen. Hij wordt verkocht bij Target, Gamestop en Bestbuy en is momenteel alleen beschikbaar via Amazon als je je aanmeldt voor het alleen-uitnodigende programma.(Opent in een nieuw tabblad). Ter referentie, dit is hetzelfde geval voor Playstation 5(Opent in een nieuw tabblad)erg.

Het moraal van het verhaal? Het is een beetje gek om te zien dat de Xbox Series X klaar is om zo te worden gegrepen. Als je van plan bent er een te krijgen als kerstcadeau, of gewoon wacht om je voorraad aan te vullen om er een te kopen om je games in te stellen, kun je maar beter snel op Walmart springen.

READ  Apple TV bekijken op Xbox One, X of S

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *