Need for Speed: decarbonisatie, ambassade en meer digitale etalages

EA heeft aangekondigd dat Need for Speed ​​Carbon, Need for Speed ​​Undercover, Need for Speed ​​Shift, Need for Speed ​​Shift 2: Unleashed en Need for Speed ​​The Run vanaf vandaag uit digitale storefronts zullen worden verwijderd. 31 mei.

EA heeft het overgenomen Reddit Om het nieuws te delen: in-game stores voor de eerder genoemde adressen zullen vanaf 31 mei ook gesloten zijn. Hoewel online services voorlopig nog actief zijn, worden ze op 31 augustus 2021 stopgezet. Vanaf 1 september blijven games offline speelbaar.

Communitymanager Max_Joker schreef op Reddit: “Beslissingen om games te stoppen zijn nooit gemakkelijk, maar we schakelen nu van versnelling om ons te concentreren op de toekomst van Need for Speed.” “De ontwikkelteams en het operationele personeel hebben door de jaren heen veel tijd en passie geïnvesteerd in het ontwikkelen, creëren, uitbrengen en onderhouden van de game, en we zien je graag spelen.

“ Maar het aantal spelers heeft een punt bereikt waarop het werk achter de schermen nodig is om Need for Speed ​​Carbon, Need for Speed ​​Undercover, Need for Speed ​​Shift, Need for Speed ​​Shift 2 te behouden. : Unleashed kan niet langer worden nagestreefd. Behoefte aan snelheid, sprinten en rennen. We hopen dat je de afgelopen jaren veel overwinningen, bevredigende drifts, momenten van vriendschappelijke rivaliteit en uren plezier hebt behaald. “

Need for Speed ​​Carbon is de oudste game op de lijst en werd uitgebracht in 2006, en 2011 Need for Speed ​​The Run is de nieuwste game die door deze wijzigingen is beïnvloed.

READ  Cyberpunk 2077-winkelkopieën zijn vóór de lancering in het wild verschenen

Al deze beslissingen worden genomen zodat EA zich kan concentreren op de toekomst van Need for Speed, waaronder een nieuw project van Criterion Games. Het team werd echter tijdelijk verwijderd uit het Need for Speed-project om te helpen bij de volgende Battlefield-game. In 2022 zal de benchmark het werk aan Need for Speed ​​hervatten.

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Lesley Curry

Q Link Wireless gaf alleen toegang tot klantinformatie voor een telefoonnummer

Het mobiele bedrijf heeft iedereen met telefoonnummers van zijn klanten toegang gegeven...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *