Oude Need for Speed-games worden verwijderd – vandaag

Als je eind jaren 2000 of begin 2000 een digitale kopie van Need for Speed ​​wilde hebben, wil je misschien opschieten. EA heeft aangekondigd dat vijf Need for Speed-games vandaag uit digitale winkels zijn verwijderd en hoewel je ze nog steeds kunt spelen als je ze bezit, zullen ze niet meer te koop zijn.

Need for Speed: Carbon, Undercover, Shift en Shift 2: Unleashed en The Run worden vandaag, 31 mei, uit de verkoop gehaald. VertrouwelijkheidEn de Transformatie, En de Transformatie 2 Vanaf dit moment beschikbaar op Steam. Alle vijf games lijken al uit de verkoop te zijn gehaald op EA’s Origin PC-opstartprogramma.

Als je deze spellen eerder hebt gekocht, kunnen ze nog steeds worden gedownload vanuit je bibliotheek op het relevante platform. In-game-winkels zijn vandaag echter gesloten en alle online services stoppen op 31 augustus. Je kunt de getroffen games nog steeds offline spelen, maar verwacht er geen online multiplayer-matches in.

Ontwikkelaars zeggen dat beslissingen om games te stoppen nooit gemakkelijk zijn. Reddit“Maar we schakelen nu een versnelling hoger om ons te concentreren op de toekomst van Need for Speed. De ontwikkelingsteams en het operationele personeel hebben door de jaren heen veel tijd en passie gestoken in het ontwikkelen, creëren, vrijgeven en onderhouden van de game, en we houden van om je te zien spelen. Maar het aantal spelers heeft een punt bereikt waarop het niet meer mogelijk is. “Ga door met het werk achter de schermen om [the affected games] En joggen. “

Het is teleurstellend om te zien dat de mogelijkheid voor legale digitale kopieën hiervan plotseling verdwijnt. Als je het niet erg vindt om het consolepad te volgen, kun je zeker nog steeds de oude consoleversies kiezen, en als het ‘legale’ gedeelte je niet veel kan schelen, nou, ik weet zeker dat deze games nog steeds ergens internet hebben. .

READ  De beste games van 2020 die je waarschijnlijk niet hebt gespeeld

Racegames lijken kwetsbaarder dan de meeste titels voor dit soort plotselinge verwijderingen, aangezien het verwijderen van de oudere Forza-games van Microsoft uit digitale winkels een jaarlijkse traditie is geworden.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Oude Need for Speed-games worden verwijderd – vandaag”, “type”: “post”, “category”: “need- for – speed “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” EA “,” genre “:” Racing “,” title “:” Need for Speed ​​” , genres:[“Racing”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *