NEET SS Resultaat 2023, download verdienstelijst op nbe.edu.in

NEET SS Resultaat 2023, download verdienstelijst op nbe.edu.in


NEET SS Resultaat 2023 is uit: De Nationale Bank van Egypte heeft vandaag het NEET SS-resultaat bekendgemaakt. Kandidaten kunnen hun resultaten online bekijken en downloaden op nbe.edu.in of natboard.edu.in. Degenen die een minimale korting van 50 procent veiligstellen, komen in aanmerking voor NEET SS 2023. Bekijk de details hier


NEET SS-resultaat 2023

NEET SS-resultaat 2023: De Nationale Examencommissie (NBE) heeft vandaag, 15 oktober 2023, het resultaat van de National Eligibility cum Entrance Test for Super Specialty (NEET SS) bekendgemaakt. Kandidaten kunnen het NEET SS-resultaat bekijken op de officiële website: natboard.edu.in en nbe. edu.in. Om NEET SS 2023-resultaten te downloaden, moeten kandidaten hun e-mailadres en wachtwoord gebruiken.

Op basis van de gegarandeerde cijfers wordt voor elke major een ranglijst opgesteld. Samen met de scorekaart worden ook de grenswaarden voor elk van de 13 groepen vrijgegeven.Kandidaten die in aanmerking komen voor het NEET SS-examen komen in aanmerking voor toelating tot DM-, MCh- en DrNB-superspecialiteitscursussen.

NEET SS-resultaten 2023 – Klik hier

NEET SS-resultaatdatum 2023

Het toelatingsexamen wordt afgenomen voor toelating tot 2447 zetels van Doctors of Medicine (DM) en Masters of Surgery (MCh) in 156 overheids- en particuliere medische hogescholen, evenals instellingen van de Armed Forces Medical Service (AFMS). Bekijk de tabel voor de resultaatdatum hieronder:

Evenementen

Datums

NEET SS-examendatum

29 en 30 september 2023

NEET SS-resultaatdatum

15 oktober 2023 (vandaag verwacht)

Hoe het NEET SS 2023-resultaat downloaden?

Het resultaat wordt alleen online op de officiële website vrijgegeven. Kandidaten die voor het examen zijn verschenen, kunnen de stappen bekijken om te weten hoe ze het NEET SS 2023-resultaat kunnen downloaden:

READ  Instagram Reels kan binnenkort "de download inschakelen" voor gebruikers

Stap 1: Ga naar de officiële website van NBE-nbe.edu.in of natboard.edu.in

Stap 2: Selecteer op de startpagina NEET SS op het tabblad NEET SS

Stap 3: Selecteer het resulterende PDF-bestand voor de betreffende superspecialisatiecursus

Stap 4: Blader door de lijst om het NEET SS-lijstnummer te vinden

Stap 5: Controleer de markeringen en rangschikking in het PDF-bestand

Stap 6: Bewaar uw NEET SS-resultaat voor toekomstig gebruik

Wat komt er nadat het NEET SS 2023-resultaat is aangekondigd?

Na de bekendmaking van het resultaat moeten alle in aanmerking komende kandidaten met minimale NEET SS-afkappunten deelnemen aan het online stoeltoewijzingsproces. NEET SS 2023-counseling zal worden uitgevoerd door de Medical Consultation Committee (MCC) namens het directoraat-generaal van de gezondheidsdiensten van de Indiase regering. Voor de toewijzing van zetels worden vier adviesrondes gehouden. Kandidaten moeten zich registreren en hun opties voor NEET SS-begeleiding aangeven.

Lees ook: NEET UG Syllabus 2024 bijgewerkt: bekijk hier verwijderde hoofdstukken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *