Overwatch 2-spelers leren over de enige held die niemand in hun team wil hebben

Overwatch 2-spelers leren over de enige held die niemand in hun team wil hebben

gepubliceerd: 15-10-2023T13:01:13

Bijgewerkt: 15-10-2023T13:01:27

Overwatch 2-spelers zijn tot de conclusie gekomen over welke held ze het meest gefrustreerd zijn in hun team, en dat is vrij eenvoudig te raden.

Hoewel de kerngameplay van Overwatch de meeste spelers altijd plezier heeft bezorgd, zijn er enkele helden die altijd controversiëler zijn geweest dan andere. Brigitte was bij de lancering zo gebroken dat de verbeteringen eerder dit jaar ervoor zorgden dat sommige spelers flashbacks kregen.

Roadhog, Hanzo en andere ‘one-shot’-kampioenen hebben ook veel onder de loep genomen vanwege hun gebrek aan tegenspel veroorzaakt door grote uitbarstingen van schade.

Artikel gaat verder na advertentie

Het is toepasselijk dat het misschien wel de meest controversiële one-shot-held van de game is die gekroond is tot de meest frustrerende teamgenoot: Widowmaker.

Neem een ​​van de spelers mee Overwatch 2-forums Om de kwestie van de held te bespreken, voelden ze zich gefrustreerd omdat ze in hun team zaten.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Ze zeiden: “Voor mij is het Widowmaker omdat ze 90% van de tijd niets bijdraagt ​​aan het teamgevecht en het voelt als 4v5 (ik ben een tankcommandant). Als je een sluipschuttersimulator wilt spelen, speel dan tegen de AI of zoiets.” De stam.

Artikel gaat verder na advertentie

“Overwatch is een spel met doelen en de meeste Widows lijken zich om de keuzes te bekommeren en krijgen dan slechts 1 of 2 in elke 3 teamgevechten. Ik heb het gevoel dat de belangrijkste Widow-spelers alleen CoD zouden moeten spelen.

READ  De beperkte test van het spel "Counter-Strike 2" is nu voor bijna iedereen beschikbaar

Vreemd genoeg was Mercy een van de andere kampioenen die werd afgedaan als een slechte teamgenoot, waarbij één speler zei: “Bad Mercy is gewoon een regelrecht verlies. Mercy zou in staat moeten zijn om je teamselectie tegen te gaan, maar de Mercy’s waarmee ik te maken heb, zijn altijd in Ga openbaar en kost ons elke kans om te winnen in 4v5.

Artikel gaat verder na advertentie

Voor meer nieuws en updates over Overwatch 2 kun je de waanzinnig zeldzame Reinhardt-interactie bekijken die spelers ‘één op een miljoen’ noemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *