Negatieve testuitslag is geen garantie voor feest in nachtclub: ‘Ik ga zonder jou’

Na anderhalf jaar wachten was het gisteravond eindelijk zover, de nachtclubs mochten weer open, een heerlijke dag voor nachtbrakers in de stad. Hun geduld werd meteen op de proef gesteld. Met een negatieve test, een QR-code van Testing for Access en een ID die je kunt invoeren, maar die code was niet altijd even goed, waardoor veel feestgangers nog steeds worden afgewezen.

“Ik heb vandaag vijf uur in de rij gestaan ​​bij de GGD in de RAI, dus je bent bereid er alles voor te betalen”, zei een feestganger van Paradiso gisteravond.

“Heel opgewonden”, zei een stel dat even later thuiskwam van de koude show. “Ik heb zelfs een PCR-test, maar ze accepteren het niet, en nu zijn we ‘bedtijd’, want dan zijn onze vrienden binnen.”

Meerdere mensen hebben dit probleem gisteravond ervaren. Bij de beveiliging stond er vaak een groot kruis op de telefoon na het scannen van een QR-code in een coronavirus screening-app, ook al hadden mensen eerder die dag een negatief testresultaat gekregen. “De testuitslag kwam negatief terug, het bewijs is er”, zegt een vrouw met haar telefoon in haar hand. “Omdat je deze QR-code niet kunt downloaden omdat hij crasht, accepteren ze hem niet.”

“Het zal vanavond niet meer hetzelfde zijn”, zegt een jongen die hetzelfde probleem heeft met een vriend van hem met een QR-code. “Als je niet naar zo’n bar wilt, ga ik denk ik alleen naar binnen”, zegt een externe vriend die hem een ​​code kon laten zien.

More from Madison Garrett
Football Manager 2020 is nu gratis, Watch Dogs 2 ook!
Football Manager, deze klassieker zal zeker bekend zijn bij elke liefhebber van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *