Nemo legt uit waarom het grijpen van JP-commando’s nog steeds gevaarlijk is op hoge niveaus en waarschuwt voor de toekomst van Street Fighter 6

Nemo legt uit waarom het grijpen van JP-commando’s nog steeds gevaarlijk is op hoge niveaus en waarschuwt voor de toekomst van Street Fighter 6

JP is nog steeds het sterkste en waarschijnlijk engste personage in Street Fighter 6 om tegen te vechten, maar veel daarvan is te danken aan zijn geheugenverlies en veel van zijn andere hulpmiddelen, maar niet zozeer aan Embrace.

Lange tijd SF-pro en JP-hoofd WRZT|Nemo bespraken onlangs waarom hij gelooft dat zijn commandocontrole nog steeds gevaarlijk is op hoge niveaus en geeft een waarschuwing voor de toekomst van het spel.

Vrouwenbesnijdenis vertaald Hij keert voor het eerst sinds een tijdje terug om een ​​van Nemo’s recente streams rond zijn toernooirun voor het Capcom Pro Tour 2023 World Warrior Japan-evenement uit te lichten.


Het begint met Nemo die laat zien hoe het grijpen van de hoek met JP hem in wezen een echte 50/50 oplevert met de dreiging van Embrace of Drive Impact wanneer de tegenstander opstaat.


Als ze proberen te blokkeren, zullen ze beide opties verslaan. Als ze springen, worden ze geraakt door DI. Als ze counteren, worden ze geraakt door het commando over te nemen.


De enige echte manier om het correct raden te verslaan, is door een meter aan een Super te besteden.


Ik weet niet zeker of ik dit als een enorme gamechanger zou beschouwen, maar Nemo gaat een andere kant op.


Hij vraagt ​​zich af of dit de toekomst is die we voor de game willen als andere gladiatorpersonages zoals Zangief, Manon en Lily dezelfde soort consistente instellingen krijgen, ook al is hij behoorlijk bevooroordeeld tegen die archetypen van vechters – dus misschien is het allemaal maar een trucje om te proberen bewaar het voor hen in de lessen De wereld.

READ  Capcom deelt een nieuwe screenshot van Akuma in Street Fighter 6 terwijl hij met zijn gigantische manen naar het scherm staart


Tijdens zijn World Warrior-sets sprak Nemo ook over hoe het zou zijn nadat JP in de toekomst een potentiële nerf-hamer krijgt, omdat hij het gevoel heeft dat andere spelers de slechterik niet zullen “vergeven”, zelfs als hij plotseling slecht wordt.


Je kunt het allemaal in meer detail bekijken en hieronder verder discussiëren dankzij het solide werk van FGC Translated.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *