Met de Lords of the Fallen-update kun je DLSS opnieuw gebruiken, op eigen risico

Met de Lords of the Fallen-update kun je DLSS opnieuw gebruiken, op eigen risico

A Heren van de gevallenen Met de update kun je Nvidia DLSS weer inschakelen, waardoor je de prestaties en framesnelheid in een Soul-achtige game kunt verbeteren. De tool was eerder uitgeschakeld vanwege zorgen dat deze verantwoordelijk was voor crashes, en ontwikkelaar Hexworks bevestigt dat het probleem nog niet volledig is opgelost, maar zegt dat je hem nu weer kunt gebruiken als je dat wilt, op eigen risico.

Onze Lords of the Fallen-recensie vindt veel leuks aan het Hexworks-achtige avontuur, hoewel we opmerken dat het moeite heeft om te ontsnappen aan de schaduw van een spel als Dark Souls. Helaas ondervonden veel spelers prestatieproblemen met hun instellingen, wat resulteerde in een “gemengde” beoordeling voor de game op Steam. Gelukkig is het team, nu er al verschillende Lords of the Fallen-updates zijn uitgerold sinds de lancering, hard aan het werk om de game-ervaring voor spelers te verbeteren.

Als je een van de indrukwekkende aantallen Lords of the Fallen-spelers bent die de game al hebben gespeeld, is het je misschien opgevallen dat een van de populairste prestatieopties die Lords of the Fallen biedt, is uitgeschakeld. Nvidia DLSS, een framerater die je in-game prestaties verbetert door games met lagere resoluties weer te geven en ze vervolgens op te schalen met behulp van AI-technologie, is een van de krachtigste manieren om hogere framesnelheden te krijgen van zelfs de grafisch meest veeleisende games. .

Helaas meldde Hexworks dat DLSS “een van de belangrijkste redenen was waarom GPU’s uit de 40-serie crashten voor de overgrote meerderheid van de eigenaren.” Omdat dit de nieuwste lijn van Nvidia was, betekende dit dat gamers die enkele van de beste grafische kaarten gebruikten problemen ondervonden, dus besloot de ontwikkelaar dit over de hele linie uit te schakelen.

READ  Paleo Pines wordt dit najaar aangekondigd voor consoles en pc

Als een Unreal Engine 5-game kunnen de systeemvereisten van Lords of the Fallen feitelijk uitbreiden naar oudere instellingen, en Hexworks legt uit: “Sommige communityleden hebben ons gevraagd om de game opnieuw te activeren [DLSS] Omdat ze geen problemen hebben gehad en de voorkeur geven aan de hogere framesnelheid die het biedt. Als zodanig voegt hij eraan toe: “Hoewel we het standaard niet zullen activeren totdat het probleem volledig is opgelost, hebben we een manier toegevoegd om het handmatig te activeren als je dat wenst, door de triggeroptie ‘-DLSSFG’ toe te voegen.”

Om dit te doen, klikt u eenvoudig met de rechtermuisknop op het spel in uw Steam-bibliotheek en klikt u vervolgens op Eigenschappen. Daar ziet u de optie onder het tabblad Algemeen. Als je nog nooit problemen hebt gehad met het inschakelen van DLSS, en de mogelijkheden voor het verhogen van de framesnelheid bijzonder de moeite waard vindt, kun je het zelf inschakelen – en als je crashes ervaart, verwijder je het gewoon weer uit de afspeelopties.

Lords of the Fallen maakt DLSS - Steam-functielijst voor spiritueel spel mogelijk.

Volledige Lords of the Fallen-patchnotities 1.1.193 Inclusief Verschillende andere technische oplossingen, evenals het instellen van de standaardweergave op “Volledig scherm ingelijst met VSync” en het oplossen van een bug die ervoor kon zorgen dat rugsteken geen extra schade aanrichten.

Pak een van de beste Lords of the Fallen-wapens en bekijk de beste Lords of the Fallen-ontwerpen en je bent al op weg naar succes. Als je nog steeds problemen ondervindt: we hebben informatie over alle Lords of the Fallen-bazen en hoe je ze kunt verslaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *