Neptune rail shooter Dimension Tripper Neptune: TOP NEP aangekondigd voor pc

uitgeverij Ideefabriek Internationaal en ontwikkelaar Grenswerken aankondigen Neptunia Spoorwegschietserie Dimensie Tripper Neptunus: TOP NEP NS Computer (stoom). Het wordt begin 2022 gelanceerd met Engelse en Japanse taalopties.

Hier is een overzicht van het spel, via Idea Factory International:

Wat betreft

Leid de oudste Neptunus naar de hemel met behulp van zijn ultramoderne generatoreenheid! Vecht door vijf unieke levels en eindbazen gebaseerd op de naties van Gamindustri. Laat snel bewegende obstakels exploderen en vecht zelfs tegen een aantal bekende objecten Neptunia Vijanden en bazen! En als je in elke fase genoeg munten verzamelt, helpt een vriend je met aanvallen. Daag jezelf uit en zie je hoogste score kan zijn! Zet nu je gamebril op, Maverick, en bereid je voor op het maximale Neptunia Rijd je leven!

Functiegidsen

  • Nadat het bekende naar de oude school gaat – Oudste Neptunus begint aan een nieuw spoorwegschietavontuur! Speel door vijf verschillende stadia geïnspireerd door de grootste naties van Gamindustri. Pas op voor de grote bazen, waaronder Neptunus’ minst favoriete eten, de gigantische aubergine!
  • Dit maakt centen – Bestuur het oude Neptunus in de richting van speciale munten om je muntschaal te vullen. Eenmaal gevuld, verschijnt het personage dat boven je muntmeter wordt weergegeven voor een beperkte tijd om je te helpen een aantal slechteriken uit te schakelen. Ontgrendel alle 9 potentiële vrienden en gebruik ze om vijanden uit te schakelen!
  • Kun jij je hoogste score verslaan? – het is niet Neptunia Een spel zonder uitdagingen! Kijk hoeveel levels je kunt doen en probeer je vorige highscore te verbeteren. Houd je HP goed in de gaten, want obstakels, rondvliegende kogels en kwaadaardige vijanden kunnen elk moment op je afstormen. Als je je hele leven verliest, is het spel afgelopen!

Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Browns verliest top 4 ontvangers voor de wedstrijd van zondag vs. Jets na ontmoetingen in de herstelpool
More from Madison Garrett
Enhanced Quarter en Waaksamen samengevoegd tot Fixi: One…
© Beverwijk Banden Gemeente Richard Stekelenburg Vandaag om 11:30 Beverwijk Beverwijk neemt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *