Netflix-gameservice is nu beschikbaar, maar alleen als je in Polen woont

We wisten al dat Netflix van plan is om te gaan gamen, en het heeft weer een grote stap voorwaarts gezet. Dat maakte de omroepgigant vandaag bekend: Abonnees met een Android-apparaat kunnen nu de gameservice uitproberen. Helaas is deze functie momenteel alleen beschikbaar voor Netflix-abonnees die in Polen wonen.

Zoals opgemerkt in Recente Twitter-threadNetflix heeft twee games aangekondigd die nu beschikbaar zijn in de gamebibliotheek: Stranger Things: The Game en Stranger Things 3: The Game. Beide games kunnen alleen op Android-apparaten worden gespeeld, maar ze lijken te zijn geïnstalleerd en gespeeld in de Netflix-app.

Een nadere blik op de gaming-functie van Netflix

Gebruikers kunnen geen advertenties of in-app-aankopen verwachten wanneer ze de functie proberen, en Netflix heeft herhaald dat het geen extra kosten in rekening brengt om toegang te krijgen tot games op zijn service. Netflix merkt ook op dat de functie “nog in de kinderschoenen staat” en dat er de komende maanden meer moet worden gedaan om de gaming-service te verbeteren.

Het is niet verrassend dat Netflix heeft aangekondigd dat abonnees de eerste twee games kunnen testen op mobiel. In juli, vooruitlopend op de financiële kwartaalresultaten, bevestigde Netflix dat het zich eerst op mobiele games richtte. Het bedrijf gaf ook aan dat het zal voortbouwen op zijn eerdere inspanningen rond interactieve shows zoals Black Mirror: Bandersnatch.

Diezelfde maand kondigde Netflix ook aan dat Mike Verdo, de voormalige CEO van EA en Facebook, was aangesteld als vice-president van game-ontwikkeling van het bedrijf.

READ  De volgende LEGO Mario-set is zojuist uitgelekt op Amazon, en deze set is groot

Taylor is de Associate Technology Editor bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter Tweet insluiten.

Written By
More from Aubrey Mason

Pokémon GO Group om een ​​programma voor het verwijzen van vrienden te introduceren

Niantic zal binnenkort een nieuwe functie uitbrengen in Pokemon GO​ Het verwijzingsprogramma...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *