Dit zijn de handigste apps voor studenten | Techniek

Van de buitenkant ziet het studentenleven er gezellig uit, maar dat is natuurlijk niet het geval. Je bent continu bezig met opdrachten, toetsen, tabellen, cijfers, etc. Gebruik de onderstaande apps om een ​​systeem in deze puinhoop te maken.
Als je studeert, lijkt de smartphone je ergste vijand. Het apparaat zit vol met afleidingen waardoor het onmogelijk is om te focussen. Je hoeft de telefoon echter niet uit je kamer te houden. Er zijn apps die kunnen helpen.

Quesalt
Iedereen die woorden of feiten wil stempelen, maakt snel zogenaamde flashcards. In Action kun je natuurlijk papieren kaartjes kopen om op te schrijven, maar de app is veel handiger. De beste optie hiervoor is Quizlet. Met deze applicatie kun je zelf vragen en antwoorden toevoegen, of gebruik maken van de bestaande materialen.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar met een abonnement voor $ 41,99 per jaar heb je meer opties, zoals de mogelijkheid om documenten te scannen en foto’s toe te voegen.

Download Quizlet voor Android van iOS (Vrij).


lesrooster
Ben je altijd te laat voor de les, of mis je de lessen helemaal? Dan heb je een app nodig om alles op een rijtje te zetten. Timetable is een eenvoudige maar effectieve app waarmee je precies dat kunt doen. Je geeft elke doos zijn eigen kleur, wat een stoer effect geeft. Je huiswerk en opdrachten kunnen dan als taken worden toegevoegd.

READ  De derde editie van Jaarbeurs Leiderdorp was anders dan anders

Op het scherm zie je je dagelijkse schema, maar als je het scherm draait, zie je de hele week. Je moet wel de pro-versie van de app kopen, die kost 1,99 euro.

Download lesrooster voor Android van iOS (Vrij).

Meneer Shadi
Meneer Shad helpt met huiswerk in een aanvraag. Je moet wel een abonnement nemen, maar dan kun je altijd binnen tien seconden contact opnemen met iemand die je helpt als je er niet uitkomt. Het maakt niet uit of je nog op de middelbare school zit of al mbo of hbo doet.

De mensen aan de andere kant van de applicatie studeren aan een Nederlandse universiteit en hebben minimaal 8 behaald in het vakgebied dat ze je beschrijven. Je kunt de applicatie gratis downloaden, maar daarna kost het 34,95 euro per maand.

Download Mr Chadd voor Android of iOS (gratis).

Microsoft OneNote
Microsoft OneNote is een geweldige app om al je notities bij elkaar te houden. Zie deze app als een soort looplink, maar dan op je smartphone. Je kunt cursussen aanmaken en voor elke cursus heb je kleurtabs. Zo kun je elke lezing afzonderlijk volgen, terwijl je je aantekeningen overzichtelijk houdt. Houd er rekening mee dat u een Microsoft-account nodig heeft om de app te gebruiken.

Download Microsoft OneNote voor Android van iOS (Vrij).

jungle
Heeft u moeite met concentreren? Een app als Forest is dus een oplossing. Deze app helpt je om niet naar je telefoon te kijken. Het idee is dat je een digitale boom plant die groeit zodra je je bezighoudt met de door jou gekozen activiteit en niet naar je smartphone kijkt. Perfect om te gebruiken tijdens het studeren.

READ  Eerste avondje uit paniek: krijgt iedereen op tijd testresultaten?

Bos downloaden voor Android van iOS (Vrij).

StudentCourting
Als student heb je recht op allerlei kortingen. Studentenkorting app verzamelt deze kortingen voor je, zodat je nooit teveel betaalt. U kunt bijvoorbeeld goedkoop een laptop- of softwarepakket krijgen en u kunt zelfs voor elke stad lokale deals vinden.

Studentenkortingen downloaden voor Android van iOS (Vrij).

Microsoft Wiskundige Oplosser
Microsoft Math Solver komt je te hulp als je vast komt te zitten in wiskunde. Je kunt de formule invullen met tekenen of schrijven, maar je kunt ook een foto maken. Dan helpt de app met de oplossing. Dit gebeurt stap voor stap, zodat je er ook nog wat van leert.

Download Microsoft Math Solver voor: Android van iOS (Vrij).


More from Madison Garrett

Avatar Legends Roleplaying heeft meer dan $ 5 miljoen opgehaald op Kickstarter

Met Avatar Legends kun je spelen in de populaire avatar-modus: The Last...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *