Netflix offline kijken (Zo download je films en series)

Heb je een lange vlieg- of treinreis voor de boeg? Netflix heeft de juiste keuze voor het downloaden van films en series. Zo kun je Netflix ook offline kijken!

Lees verder na de aankondiging.

Bekijk Netflix offline

Netflix offline kijken is een handige optie als je veel reist of als je internetverbinding thuis niet altijd optimaal is. Je kunt films en series vooraf downloaden naar je iPhone of iPad en ze vervolgens bekijken wanneer je maar wilt.

Iedereen met een Netflix abonnement kan films en series downloaden. Maar er is een klein verschil per abonnement. Het verschilt in het aantal apparaten waarmee je films en series kunt downloaden voor het offline bekijken van Netflix.

Met een basisabonnement kun je bijvoorbeeld maar naar één apparaat downloaden. Bij het standaard abonnement, dat uit twee toestellen bestaat, en het duurste (Premium) abonnement zijn dat vier toestellen tegelijk. Houd hier rekening mee als je van plan bent veel Netflix offline te kijken.

Netflix offline kijken: films en series downloaden

  1. Tik op de Netflix-app en kies een profiel (indien nodig);
  2. Open een film of aflevering van een serie die je offline wilt bekijken;
  3. druk op de knop “downloaden”;
  4. De video wordt nu op de achtergrond gedownload.

Offline video’s moet je overigens niet starten vanuit het normale overzicht. Om een ​​film of serie op Netflix offline te kijken, moet je eerst naar het tabblad Downloads gaan. Vanaf daar kun je de video afspelen.

READ  De bijgewerkte PlayStation Plus is beschikbaar in Europa!

Stel de beeldkwaliteit in voor Netflix-downloads

Als je een video offline op Netflix wilt bekijken, moet je het bestand opslaan. De grootte van de video die u downloadt, is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk heeft een lange video meer opslagruimte nodig dan een kortere video. Ook zit er een verschil in de kwaliteit van het downloaden van films en series.

Je kunt zelf de kwaliteit van een video of serie aanpassen. U kunt dit op de volgende manier doen:

  1. Start de Netflix-app en log in op uw profiel (als u er een heeft);
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
  3. kies “Toepassingsinstellingen”;
  4. Controleer of de optie “Alleen via WiFi” is ingeschakeld;
  5. Kies bij Beeldkwaliteit voor Hoger.

Bij “Beeldkwaliteit” heb je ook de optie “Standaard”. Deze optie downloadt sneller en gebruikt minder opslagruimte. Maar de videokwaliteit is ook lager.

netflix-downloads

Verwijder Netflix-downloads

Klaar met Netflix offline kijken? Dan kun je de downloads ook verwijderen. Klik hiervoor op Downloads onderaan de homepage. U kunt daar ook eenvoudig bestanden verwijderen.

Ook goed om te weten: Wanneer je je account opzegt, worden je gedownloade series en films van je apparaat verwijderd. Je moet ze opnieuw downloaden als je in de toekomst weer lid wordt.

Netflix moe? Bekijk andere streamingdiensten

Netflix beu en op zoek naar een andere streamingdienst? Hieronder hebben we de meest populaire namen voor je op een rijtje gezet.

READ  Google werkt Chrome-browser bij met machine learning

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Abonneer u op onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten.

More from Madison Garrett
Nieuwe wekelijkse missies zijn verpakt in Fortnite, zelfs na de laatste update
afbeelding: epische spellen Vorige maand , Fortnite’s Het meest recente seizoen, Hoofdstuk...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *