Hawlucha wordt de mascotte van 7-Eleven-benzinestations tijdens het Pokemon Go Rising Heroes-evenement

gepubliceerd: 2023-03-04 T20:11:40

bijgewerkt: 2023-03-04 T20:11:48

De nieuw geïntroduceerde Hawlucha uit Pokemon Go is onlangs de onofficiële mascotte geworden voor 7-Eleven-tankstations in Mexico tijdens het Rising Heroes-seizoen.

Pokemon Go heeft in de loop van de game een verscheidenheid aan regio-exclusieve Pokemon geïntroduceerd, waaronder Farfetch’d, Klefki en Relicanth.

Onlangs onthulde het Latijns-Amerikaanse Pokemon Go Twitter-account dit Hawlucha gaat Pokemon Go maken Debuteerde als een exclusief wildernisfront in Mexico.

Met gamers in Mexico die gretig op zoek zijn naar een Wrestling Pokemon, sommigen zijn het de mascotte van Mexicaanse 7-Eleven-benzinestations gaan noemen, aangezien het monster in veel aangesloten PokeStops is verschenen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Hawlucha is getransformeerd in de Mexicaanse 7-Eleven-mascotte in Pokemon Go

Na de release van Hawlucha in Pokemon Go, begonnen fans Pokemon te spotten in verschillende 7-Eleven PokeStop-afbeeldingen, zoals te zien in mail op TheSilphRoad subreddit.

Een trainer vroeg of ondersteunde PokeStops in het spel waren geïmplementeerd, en andere leden van de gemeenschap legden uit dat dit niet zo zeldzaam is.

“Starbucks en Circle K zijn het populairst, maar andere provincies hebben 7-Eleven- of gsm-winkels. Sprint en Verizon brachten ze vandaag ook terug.” Dankzij 7-Eleven die Hawlucha in hun beeldtaal hebben opgenomen, wordt het Fighting / Flying-type door sommigen de “nieuwe mascotte” van de tankstationserie genoemd.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een Twitter-account genaamd PokemonGoTraveler ook Zeker Nieuws, deelde een screenshot van een 7-Eleven in Monterrey, Nuevo Leon toonde hetzelfde beeld van Hawlucha die over het logo van het benzinestation zwaaide.

Helaas voor degenen buiten Mexico is het nog steeds niet duidelijk wanneer Hawlucha mogelijk wordt opgenomen in een toekomstig evenement om de toegang te vergemakkelijken. Op dit moment lijkt de beste manier om Hawlucha te krijgen, te vertrouwen op andere trainers die in Mexico zijn geweest en op die manier voor Hawlucha te handelen.

READ  Overcooked All You Can Eat is beschikbaar op meer platforms, met onderweg een uitgebreid kruispunt
Written By
More from Aubrey Mason
Diablo 4 herleeft de necromancer-klasse voor de lancering van A 2023
afbeelding: Sneeuwstorm Diablo IV Het is nog steeds ingesteld voor een release...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *