Netflix’s Apple Watch Charger ‘woensdag is griezelig en fantastisch

Netflix’s Apple Watch Charger ‘woensdag is griezelig en fantastisch

Heb je altijd al gedacht dat je Apple Watch-oplader te zwak is? Nu is er een geweldig, flauw en mogelijk erg vervelend alternatief. Je horloge kun je opladen met The Thing: je weet wel, die afgehakte lopende hand Woensdag Op Netflix en natuurlijk uit familie Addams.

Het opladen van iPhone, Apple Watch en Airpods Pro 2 is geschikt voor het opladen van apparaten van Apple of derden. Erg handig, maar qua design niet erg indrukwekkend. Deze hand, of ding uit Woensdag En Addams familie, verandert dat.

Een mooie gothic die Apple Watch met één hand oplaadt Woensdag van Netflix

Een van de coolste personages familie Addams En Woensdag ding blijft. Toegegeven, Charger ziet er eng uit, maar met zijn vijf jeukende vingers en pols is hij schattig, rebels en heerlijk koppig.

Hoe cool dat je je Apple Watch kunt opladen met de afgesneden pols die zo populair is geworden in films en Netflix-series. Wees eerlijk: dit leidt ongetwijfeld tot interessante gesprekken als je bezoek hebt. En het mooie is dat de hand niets kost. Soort van.

Charger is een gratis download voor uw 3D-printer

Als je een 3D-printer hebt, kun je de Thing-oplader downloaden dankzij de FML- en SDA-printers. Maker Design Factory stelt ook dat handanimaties kunnen worden gemaakt door de meest gangbare printers. De formaten zijn dus redelijk: 115 mm x 110 mm x 150 mm.

Voor een oplader hoef je niet in je portemonnee te duiken (afgezien van het materiaal als je een 3D-printer hebt). Het ontwerp bevat een gat waar u uw Apple Watch kunt aansluiten op uw bestaande oplader. Dankzij de magneten klikt hij stevig vast.

READ  Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings) update - week 52

Alsof dat standaardmodel van de Thing uit onder meer de Netflix-serie nog niet eng genoeg is, kun je nog allerlei andere angstaanjagende features toevoegen aan het 3D-ontwerp. En als je een beetje creatief bent met het schilderen van de patronen, kun je het zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Vooral leuk als je je Apple Watch met een mooie voorplaat aan je oplader klikt.

De Apple Watch Thing-oplader is dat wel totdat je vindt op Thingverse, en is een uitstekende metgezel voor als je naar een andere aflevering van kijkt Woensdag Kijken op Netflix of terugduiken op velen familie AddamsDaar werden films en series gemaakt.

iPhone op je MacBook: De speciale standaard kan 3D-geprint worden

Heb je een fout gezien? Email ons. Wij zijn dankbaar.

Reageer als eerste.

Reageer op het artikel:

Netflix’s Apple Watch Charger ‘woensdag is griezelig en fantastisch

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *