Netmarble lanceert op 24 september een mobiele game met een BTS-thema

SEOUL, 10 september (Yonhap) – Netmarble Games, een Zuid-Koreaanse ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, zei donderdag dat zijn nieuwe langverwachte mobiele game geïnspireerd op de K-pop boyband-sensatie BTS later deze maand zal worden gelanceerd.

BTS Universe Story, een interactieve mobiele game met 3D-personages van de zeven leden, zal op 24 september beschikbaar zijn op zowel Google’s Android- als Apple’s iOS-apparaten, zei Netmarble.

Netmarble zei dat spelers bestaande verhalen zullen verkennen op basis van het BTS-universum, terwijl ze hun eigen verhalen zullen maken met de leden en ook zullen communiceren met andere spelers.

De nieuwe game bevat ook een augmented reality (AR) -modus en een “collectie” -modus, waardoor spelers kledingkasten voor elk lid kunnen aanpassen, aldus Netmarble.

Netmarble, ook de op een na grootste aandeelhouder van het muzieklabel van BTS, Big Hit Entertainment, lanceerde in 2019 de eerste mobiele titel met BTS-thema “BTS World”.

Het succesvolle simulatiespel is gebouwd rond het idee om BTS-leden te verzorgen tot wereldwijde supersterren. Spelers selecteren BTS-leden om mee te spelen en voltooien talloze missies om door het spel te komen.

Netmarble, opgericht in 2000, heeft enkele van de meest succesvolle mobiele en online games geproduceerd, waaronder de megahit Lineage 2: Revolution, The Seven Deadly Sins: Grand Cross en “Blade & Soul Revolution”.

READ  Krijg een voorsprong op kerstinkopen door te profiteren van GameStop's '1Up' 48-uurs en PRO Days Sale-evenementen NYSE: GME
Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *