Netten vs. Nuggets – Samenvatting van het spel – 8 mei 2021

Denver – – Kevin Durant Hij scoorde 33 punten, waaronder vijf vrije worpen in de afgelopen 21 seconden, en Keri Irving Hij voegde er 31 toe toen de Brooklyn Nets een fout van vier wedstrijden maakten door de comeback te bestormen om Denver Nuggets Short-Handed 125-119 zaterdagavond te verslaan.

Het net leidde de halve wedstrijd tegen Milwaukee, het tweede reekshoofd in de Eastern Conference. Brooklyn bleef drie wedstrijden achter op het leidende Philadelphia in het oosten.

Met een achterstand van maximaal 21 punten in de eerste helft, leidden de Nets Forever met een score van 111-110 op de 3 Index Joe Harris Met 6:12 over. Het was hun eerste voorsprong in 35 seconden van de wedstrijd.

Maar het was verre van gemakkelijk. Nikola Gokic Hij kreeg de kans om de Nuggets 23,9 seconden voor de wedstrijd de leiding te geven, maar zag zijn transformatie verspild. Durant maakte twee vrije worpen om de score 122-119 te maken.

Kort nadat Jockic een schot aan de andere kant miste, werd een fout gemaakt op Durant. De grote man Nuggets was overstuur door het gebrek aan contact en verloor zijn kalmte, technisch gezien 9,1 seconden voor de wedstrijd. Durant bood drie vrije worpen aan om de overwinning veilig te stellen.

Blake Griffin Hij verdiende 16 van zijn 20 punten in een spil in het derde kwartaal om de netten weer in het spel te helpen.

Jukic scoorde 29 punten en Michael Porter Jr.. Hij voegde 28 punten toe, waaronder zes driepunters, omdat de reeks thuisoverwinningen van de Nuggets in zeven opeenvolgende wedstrijden werd afgebroken. Dit was hun laatste reguliere seizoenswedstrijd dit seizoen in Ball Arena, want de Nuggets finishten op 25-11.

READ  Biden spotte met het gebruik van script om Kamala Harris als zijn running mate te gebruiken: rapporteren

Facundo Campazzo Het had 19 punten en weinig gebruik Marcus Howard Hij scoorde de beste 13 punten van zijn carrière toen de Nuggets onconventionele formaties gingen na de avond ervoor in Utah te hebben gespeeld.

Aaron Gordon Het was een late kras met beklemming in de rechterkuit, en het voegde zich bij een groeiende lijst van kleine stukjes. Het letselrapport bevat nu Schoonheid Murray (ACL), Zeki Naji (Verstuikte linkerenkel), Monty Morris (Hamstrings), Zal Barton (Hamstrings) en PJ Dozer (Rechts close-up nageslacht). Paul Millsap Hij speelde ook niet omdat hij een rugbrace op de bank droeg.

In het tweede kwartaal schakelde Nuggets-coach Michael Malone over naar de onderbenutte ploeg Flattco KankarEn de AmbassadeurHoward Shaquille Harrison En de Javille McGee.

TIP-INS

Netten: G James Harden Hij kwam voor de zeventiende wedstrijd op rij uit met een verrekking aan de hamstring. … Durant heeft 11 borden. … de Nuggets hadden een voorsprong van 27-1 op herkansingspunten.

Nuggets: Porter scoorde 11 punten in de opening van Denver. Dat was de grootste voorsprong bij het verlies van Denver dit seizoen. Het vorige grootste aantal was 20 in Washington op 17 februari.

Nash En Jockey

Brooklyn-coach Steve Nash sprak met veel respect over Jokic.

“Het is duidelijk dat ik denk dat Jukic de beste speler van het jaar is”, zei Nash. “Hij ging een beetje van draad tot draad op die hoogte, waardoor zijn teamgenoten beter werden en alles soepel verliep. Ze verloren Murray’s schoonheid en sloegen niets over. Dat laat zien hoe geweldig hij is.”

READ  Lente in Auckland A # 23: A Bats blijven warm met een grote overwinning

Hetzelfde spel

Malone ziet overeenkomsten tussen Durant en Porter.

“Lichaamstypes lijken erg op elkaar, qua grootte en lengte”, zei Malone. “Het is duidelijk dat het team van Kevin Durant enorm is; hij is een van de vijf beste spelers ter wereld.”

volgende

Netten: Beëindig dinsdag een reis van vijf wedstrijden in Chicago.

Nuggets: In Charlotte op dinsdag, terwijl Denver het seizoen afsluit met vier opeenvolgende wedstrijden op de weg.

——

More from Madison Garrett

Williams presenteert hun nieuwe auto voor 2021 in je huiskamer!

Williams zal deze week op vrijdag het laatste team zijn dat hun...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *