Yankees Seat SS Kiner-Falefa Game 4 door ALDS vs. Guard

De New York Yankees hebben zondagavond hun startopstelling voor Game 4 van de AL Division Series aangepast, door Isiah Kiner-Falefa vast te pinnen en Aaron Hicks op het linkerveld te starten terwijl ze proberen hun seizoen levend te houden.

Rookie Oswaldo Cabrera, die de eerste drie wedstrijden van de resterende reeks startte, verving Kiner-Falefa op korte termijn.

Cleveland leidt de beste serie met 2-1. Game vijf is, indien nodig, maandagavond in het Yankee Stadium.

Yankees-manager Aaron Boone zei dat de beslissing om met Keener Valiva aan tafel te gaan vooral werd gemotiveerd door niet met zijn gebruikelijke vertrouwen te spelen. De 27-jarige Kiner-Falefa maakte een overtreding in Game 1 en zag er wankel uit in routinematige acties.

“Ik heb het gevoel dat hij het hele seizoen in een aantal grote drukgebieden heeft gezeten, hij heeft veel gespeeld”, zei Boone. “Dus hij beantwoordde de bel altijd heel goed na een fout. Deze keer heb ik het gevoel dat ze hem een ​​beetje dubbelde in deze serie, dus dat gaat hier een beetje op in.”

Cabrera, die opgroeide als middenvelder, liet een Miles Straw-blunder in de negende inning achter om hem voorbij te gaan en in Game 3 een dubbel te maken toen de bewakers een achterstand van twee rondes overwonnen en met 6-5 wonnen.

New York verloor voor het eerst in 168 wedstrijden van het voorseizoen toen ze verschillende punten leidden in de negende inning.

Hicks speelde niet in het naseizoen. Hij bleef ongedeerd in zijn laatste 14 wedstrijden in het reguliere seizoen.

READ  Barcelona: Xavi: De wedstrijd van Napoli zal het niveau van Barcelona laten zien

Het zou Hicks als negende raken en Boone wat broodnodige ervaring geven. Hij speelde in 28 ‘postseason’-wedstrijden en sloeg .223 met twee homeruns en 12 RBI’s.

Guardians-manager Terry Francona bracht geen wijzigingen aan en gebruikte dezelfde ploeg in Game 4 als in Game 3.

Als de Yankees een spel van 5 afdwingen, zou New York Jameson Tellon starten tegen Cleveland Aaron Ceval.

____

Meer van AP MLB: https://apnews.com/hub/MLB en https://twitter.com/AP_Sports

.

More from Madison Garrett
Willekeurig: Mario Kart 8 Deluxe Mod Toad Circuit Grass-updates
Foto: Nintendo De eerste golf van Mario Kart 8 Deluxe De Booster...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *