Nevada versoepelt richtlijnen voor bijeenkomsten, kan invloed hebben op Vegas Golden Knights-spellen, fans in T-Mobile Arena

Telkens wanneer de NHL terugkeert, en ongeacht de capaciteit ervan, zou T-Mobile Arena fans kunnen huisvesten voor Vegas Golden Knights-games voor het seizoen 2020-21.

Regering Steve Sisolak zei dinsdag dat Nevada de richtlijnen voor grote bijeenkomsten in de staat gaat versoepelen, wat van invloed kan zijn op hoe de Gouden ridders werken volgend seizoen op gamedagen.

“Momenteel is onze samenkomstlimiet 50 mensen. Deze nieuwe richtlijn zal de limiet voor bijeenkomsten verhogen tot 250 mensen of 50 procent van de capaciteit, afhankelijk van welke van de twee minder is, ”zei Sisolak. “Deze richtlijn staat het verzamelen van evenementen met een grotere capaciteit toe, onder zeer strikte richtlijnen voor sociale afstand.”

Die richtlijnen omvatten het verplichte gebruik van gezichtsmaskers en een capaciteit van 10 procent in locaties die zijn ontworpen voor grote bijeenkomsten. In het geval van T-Mobile Arena, met een capaciteit van 17.500 mensen, zouden potentiële thuiswedstrijden maximaal 1.750 fans binnen kunnen zien.

Genoemde locaties met een capaciteit van ten minste 2500 moeten een veiligheidsplan indienen “bij de lokale gezondheidsautoriteit ter beoordeling voor naleving van de lokale volksgezondheidsnormen en om te bevestigen dat de gebeurtenis het lokale volksgezondheidssysteem niet overdreven belast”, zei Sisolak.

Dat plan moet ter goedkeuring worden voorgelegd aan een toezichthoudende autoriteit van de staat.

“Vandaag zetten we weer een stap om ons leven geleidelijk aan aan te passen en te leren hoe we naast het virus kunnen bestaan ​​totdat een vaccin is bewezen en toegediend”, zei Sisolak.

Het seizoen van de NHL eindigde maandag met de Tampa Bay Lightning het winnen van de Stanley Cup in zes games over de Dallas Stars. De NHL sloot 24 teams 65 dagen lang af in een luchtbel, tussen Edmonton en Toronto, in het geval van het beëindigen van het seizoen 2019-20, dat op 12 maart werd onderbroken vanwege bezorgdheid over COVID-19.

READ  Downloads om uw Shavuos-leren te verbeteren

In termen van wanneer een nieuw seizoen begint, dat blijft onbekend. Frank Seravalli van TSN meldde dat er een “hybride bubbel” in de maak zou kunnen zijn waardoor teams twee weken achter elkaar in een bubbel strijden, maar voor een week naar huis terugkeren. De NHL hoopt nog steeds een seizoen van 82 wedstrijden en een compleet naseizoen te plannen, dat gemiddeld acht maanden kan duren.

De NHL zou het seizoen vóór 23 juli moeten afronden, wanneer NBC begint met de verslaggeving van de Olympische Zomerspelen in Tokio.

Er is geen vaste startdatum voor het volgende NHL-seizoen, maar het ontwerp (6-7 oktober) en het gratis bureau (9 oktober) gaan nog steeds door zoals gepland.

Written By
More from Eda Greene

Apple lanceert macOS Big Sur 11.3 Beta 3 voor ontwikkelaars

Apple vond het gepast om macOS Big Sur 11.3 beta 3 uit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *