New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

Video game aansluiten Space Jam: een nieuwe erfenis Het is volgende maand gratis te spelen op Xbox, net op tijd voor de release van het langverwachte vervolg. Afgelopen december gaven LeBron James, Bugs Bunny en het Xbox-team fans de opdracht om hun beste ideeën in te dienen voor een videogame gebaseerd op de basketbalfilm. Het resultaat is een gratis spel Space Jam: een nieuwe legacy-gameJe kunt de officiële trailer voor de release hieronder bekijken.

Xbox Game Pass Ultimate-abonnees zullen als eerste spelen Space Jam: een nieuwe legacy-game Wanneer het op 1 juli exclusief voor hen wordt uitgebracht. Op 15 juli, een dag voordat de film in première gaat in de bioscoop en op HBO Max, is de game voor iedereen gratis te spelen in de Xbox Store. Het is een gratis en leuke functie voor fans om de release van de film deze maand te promoten, en degenen onder ons die in de jaren ’90 aanwezig waren bij de release van de originele film, zullen er vooral van genieten.

Gerelateerd: Space Jam: A Legacy Trailer #2: Het is LeBron James en de Tune Squad Vs. Ga verder

Hoewel je zou kunnen aannemen dat de game-mod een basketbalspel zou zijn, misschien zoiets als NBA Jam, lijkt het een beetje op een retro-batting-stijl. Straten van woede En de Laatste strijd. Het logo van de videogame luidt:Space Jam: een nieuwe legacy-game Eigenschappen van geliefde Looney Tunes Personages van Bugs Bunny, Lola Bunny en het nieuwste lid van Tune Squad, LeBron James, terwijl ze het opnemen tegen de Goon Squad in een vreemd basketbalspel. “

READ  Little Nightmares 2 is nu beschikbaar voor PlayStation, Xbox en Switch

Geregisseerd door Malcolm De Lee Space Jam: een nieuwe erfenis Gebruikmakend van een scenario door team Joel Taylor, Tony Rittenmayer, Kenan Coogler, Terence Nance, Jesse Gordon en Celeste Ballard te schrijven. Het is een vervolg op het origineel uit 1996 waarin Michael Jordan en Bugs Bunny samenwerkten in een basketbalwedstrijd met hoge inzetten tegen een team monsters. Het vervolg komt na vele jaren van fans die om een ​​vervolg vroegen met iemand als James die het overneemt.

evenzo, Ruimtestoring 2 Het zal James zien samenwerken met Bugs en zijn vrienden nadat de NBA-ster en zijn zoon vastzitten in een digitale wereld. Don Cheadle schittert als een kwaadaardig algoritme dat een team van bijna onstuitbare basketbalspelers creëert. Om thuis te komen, moeten James en de Looney Tunes-bende een potje basketbal winnen. Tot de familieleden van James Sonekwa behoren Martin Green als zijn vrouw Kamiyah; Cedric Joe als zoon van Dom James; Ceyair J. Wright als de zoon van Darius James; en Harper Lee Alexander als Zosha James, de dochter van een NBA-ster.

Space Jam: een nieuwe erfenis Vanaf 16 juli draait het in de bioscoop. Op dezelfde dag zal het ook een maand beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max. Wat betreft het videospel, Space Jam: een nieuwe legacy-game Het verschijnt op 1 juli op Xbox Game Pass en wordt op 15 juli gratis in de Xbox Store.

Onderwerpen: Space Jam 2, videogames

Written By
More from Vanessa Hale
Mobile Sensation Asphalt 9: Legends om op Xbox te spelen
Hoewel er geen details zijn verstrekt over wanneer we precies verwachten dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *