New Legion Agent kan de vijanden besturen

Illustratie van een artikel met de titel Watch Dog: The New Legion Agent Can Mind Control

afbeelding: Ubisoft

Watch Dogs: Legion Het is ingesteld om te ontvangen De eerste grote update Morgen introduceren we een nieuw bovennatuurlijk personage, twee extra soorten rekrutering en meer online inhoud.

Het nieuwe personage, Mina Seydoux, wordt aangekondigd als een ‘proefpersoon’ die zijn hersencontrole naar DedSec brengt. Ze kan vijanden bezitten om haar kameraden veilig te doden en mensen uitschakelen met een mentale explosie. Haar krachten worden aangevuld door verwijderingen, dus ze zal nog steeds af en toe haar handen vuil moeten maken.

Watch Dogs: Legion Spelers kunnen ook twee nieuwe soorten rekrutering rekruteren, DJ’s en First Responders, die beide hun eigen unieke voordelen en vaardigheden hebben. Bovendien heeft elk rekruterend personage nu de kans om te verschijnen met vijf nieuwe personagetransformaties, van eliminaties om munten te verdienen tot extra munitiereserves.

Internetmodi worden ook uitgebreid met vijf enkele missies, twee nieuwe samenwerkingsdrones en drie samenwerkingsmissies, die Ubisoft als volgt beschrijft:

Stoornis Presenteert The Cousins, een paar Clan Kelley-piraten die het Londense rechtssysteem gegijzeld houden en eisen dat alle zaken tegen leden van Clan Kelley worden afgewezen, wat DedSec ertoe aanzet om in te grijpen

Ineenstorting DedSec volgt een potentieel experimenteel plasmawapen dat door Clan Kelley is aangeschaft en dat criminelen lijken te gebruiken om moeilijk te volgen moorden te plegen.

Eigendom Albion verleent een cache aan de originele DedSec-datamachines, die het privéleger van plan is te gebruiken om bestaande DedSec-clients te lokaliseren – tenzij spelers ze eerst kunnen bereiken.

Voor zover updates gaan, is dit Watch Dogs: Legion De uitbreiding is vrij groot. Hoewel Mina beschikbaar is als onderdeel van de seizoenspas, is de andere inhoud die hierboven wordt beschreven gratis voor iedereen die nog steeds de anti-uitbraakemulator van Ubisoft speelt.

READ  LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?
Written By
More from Lesley Curry

Apple heeft sticker-apps afgewezen die het dragen van maskers promootten, maar herstelt ze nu

Twee Apple-ontwikkelaars hebben groen licht gekregen om het dragen van maskers te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *