New Nintendo Leak onthult niet-uitgebrachte Pokemon-games

2020 is een heel, heel lek jaar geweest voor Nintendo. En de lekken zijn doorgegaan met een gloednieuw lek, waardoor de rondes vandaag niet één, maar twee niet-vrijgegeven onthulden Pokemon games die Game Freak oorspronkelijk van plan was om daarna uit te brengen Zon en maan, of, met andere woorden, ervoor Zwaard en schild. Helaas zijn de lekken zelf niet erg onthullend, maar ze onthullen wel dat het oorspronkelijke plan was om nog twee games te maken in de Kalos-regio na Ultra zon en Ultra Maan.

Het lek komt als een volledige a Pokemon zon en maan repository verschijnt online. De bestanden erin zijn duidelijk gedateerd, maar de broncode bevestigt vrijwel dat Game Freak nog niet klaar was met de Kalos-regio, aangezien er twee ongebruikte gereserveerde plekken zijn.

Hieronder kun je het bewijs zelf bekijken, met dank aan Centro Pokemon:

Natuurlijk, zoals elk lek, moet dit met een korreltje zout worden ingenomen. Hoewel datamining-lekken doorgaans vrij betrouwbaar zijn, kunnen ze ook misleidend zijn. Verder, wie weet of deze mysteriespellen ooit zijn begonnen met ontwikkelen.

Helaas, terwijl het lek onthult dat Game Freak iets aan het koken was met de Kalos-regio, onthult het niet wat het aan het koken was en of iets ervan op het punt stond om in een echt product te materialiseren.

Op het moment van publicatie hebben noch Nintendo noch Game Freak commentaar gegeven op dit laatste lek of de speculatie eromheen, en het is onwaarschijnlijk dat beide zullen hebben, aangezien beide een vrij strikt “geen commentaar” -beleid hebben als het gaat om lekken. Als een van de partijen echter een opmerking plaatst, zullen we het verhaal zeker bijwerken met wat er wordt gedeeld.

In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met Nintendo en Nintendo Switch te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Google brengt Gmail en Google Drive dichter bij elkaar met een nieuwe update
Written By
More from Lesley Curry

Wat gebeurt er nu met Elder Scrolls 6, Starfield en Bethesda’s exclusieve PS5?

Microsoft heeft onthuld dat het niet per se klaar is met het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *