Nexus Mods is tot nu toe meer dan 10 miljard keer gedownload

Nexus Mods is tot nu toe meer dan 10 miljard keer gedownload

Mods leven en Nexus Mods onthult dat de site vandaag verder is gegaan 10 miljard Downloads sinds het begin van de records in 2005. Games als Skyrim, Fallout 4 en Stardew Valley staan ​​bovenaan de lijst met kanshebbers, maar de site fungeert als een toegankelijke opslagplaats van mods voor maar liefst 2.689 games. In een artikel dat vandaag op de site is gepubliceerd, bevestigt Nexus dat het getuige is van het downloaden van ongeveer 10 miljoen wijzigingen elke dag -Dit aantal neemt toe.


Neem het en verander het

Voor pc-gamers is het modden van de game de meest effectieve manier om een ​​titel echt eigen te maken. Het neemt de basisformule en verdraait deze naar eigen goeddunken, door grafische pakketten toe te passen, alternatieve personagemodellen te introduceren, “onofficiële patches” te installeren en, in sommige gevallen, DLC-pakketten op spelformaat te downloaden die door fans zijn gemaakt.

Nexus Mods is het populairste platform voor gamers die mods willen downloaden en deze in hun games willen gebruiken. Het is een van de meest bevolkte sites als het om mods gaat. Er worden momenteel meer dan een half miljoen mods op de site gehost, en getalenteerde mod-auteurs uploaden er elke dag meer.

In een recente blogpostprobeerde het leiderschapsteam van Nexus Mods gebruikers te helpen de omvang van deze prestatie te visualiseren:

Als elke download een voetstap zou zijn, zou je elf keer naar de maan kunnen lopen, of de zevenduizend stappen naar High Hrothgar 4.161.464 keer. Als er elke seconde een bestand zou worden gedownload, zou het 317 jaar duren om alle bestanden te downloaden.

Zo ziet het nummer eruit:

READ  TS SSC Hall Tickets 2022 vrijgegeven voor mei-examen, downloadlink hier

10.000.000.000

In de reacties op dit bericht grapte een gebruiker dat het recente enorme succes van Nexus Mods te danken is aan het feit dat zoveel games in zo'n vreselijke staat worden uitgebracht dat modders de gaten moeten opvullen. Natuurlijk zit er enige geloofwaardigheid in deze bewering, maar daar gaan we niet heen.


Voor meer Insider Gaming-verslaggeving, bekijk het nieuws dat de hoofdpersoon van Stellar Blade een speciaal ontworpen achterkant heeft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *